SLNG представят новия си албум в компанията на Бобо и Homeovox

На 16 ноември група SLNG ще представи новия си албум Бели петна в столичния клуб Mixtape 5. 
 
Излизането на българска продукция с по-твърдо звучене през последните години е рядкост и истинско събитие, което в конкретния случай ще бъде подкрепено с концерт, включващ емблематични хитове на SLNG и песни от новия албум Бели петна. За представянето на актуалния едноименен сингъл  на сцената ще излезе и Бобо. Подгряват музикантите от Homeovox, соловия проект на Жоро Георгиев (Остава).
 
Актуалният състав на SLNG е Владимир Михайлов - вокал и китари, Калин Петров – клавишни, Младен Несторов-Патето - бас, Петър Рангелов - китара, Алекс Лазаров - барабани. Албумът Бели петна е трети пореден за SLNG, след Синьо (2000) и Всеки ден (2004), и съдържа 11 оригинални песни + 2 бонус трака. 
 
Вътре са "Фалшив" - първия сингъл, след като групата се събира повторно през 2012, както и последвалите "Където си ти", "Бъди" и последният "Бели петна" ft. Бобо. Албумът е записан и мастериран в периода 2013-2019, с продуценти Чочо Петков (Perfect records) и SLNG. Феновете ще могат да се сдобият с Бели петна още във вечера на концерта, на цена от 10 лв.
 
Билети за концертното събитие са налични в мрежата на Eventim и URBO.

Свързани новини

SLNG с ново видео

20.03.2024

SLNG с нов сингъл

25.09.2019