Taylor Swift и Andrew Lloyd Webber представиха сингъла “Beautiful Ghosts”

Universal Pictures и Polydor Records (UMG) представят нова оригинална песен на световната музикална икона Taylor Swift и легендарния композитор Andrew Lloyd Webber от предстощия мюзикъл на Universal Pictures – “Котките”. 
 
 
Филмът “Котките” влиза в кината на 27-ми декември. Режисьор на лентата е носителят на Оскар - Tom Hooper (Клетниците; Речта на краля), а в актьорския състав ще видим самата Taylor Swift, James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Rebel Wilson и прима балерината на Royal Ballet - Francesca Hayward.
 
Във филма, песента “Beautiful Ghosts” е изпълнена от Hayward, която влиза в ролята на Виктория. Версията, изпълнена от Taylor Swift, която играе Бомбалурина, ще звучи във финалните надписи.
 
Документално задкулисно видео разказва за създаването и записите на “Beautiful Ghosts” и включва интервю с Taylor Swift, Andrew Lloyd Webber и Tom Hooper.
 
 
Една от най-дълго задържалите се шоу програми в историята на Уест Енд и Бродуей, сценичният мюзикъл “Котките”, включва някои от най-незабравимите песни на Lloyd Webber, сред които “Memory”. Lloyd Webber, Swift и създателите на филма с вълнение прегръщат идеята за представянето на нова песен във филмовата адаптация на мюзикъла.
 
Lloyd Webber вижда възможност да създаде нова песен за Виктория, чиито образ е представен по-подробно във филма. “Когато прочетох сценария за първи път, първото нещо, което казах, беше: “Трябва да имаме песен за Виктория.” “Beautiful Ghosts”, казва той, “е изключително важна и заема ключово място във филма.”
 
За режисьора Tom Hooper песента надхвърля и най-високите му очаквания. “Удивих се на изключително красивия текст на Taylor”, разказва Hooper. “Все едно някой беше дошъл по средата на снимачния процес и ми представи отражение на това, което се опитвахме да направим с филма. Беше абсолютно вълнуващо.” 

Свързани новини

Тейлър Суифт счупи всички рекорди

31.10.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Тейлър Суифт с научна степен

30.03.2022

Тейлър Суифт - сгодена?

21.02.2022

Ново от Ед Шийрън feat. Тейлър Суифт

11.02.2022