Billie Eilish в нова, неочаквана роля

Ако в модерния шоу бизнес има феномен, то това е Billie. 17 годишната изпълнителка е най-яркия представител на Z поколението, което никой не разбира, но всички харесват. С подкрепата на своя по-голям брат Finneas O'Connell, Eilish израства до степента на мега звезда с неповторима светлина.
 
Никога не се усмихва - това я прави слаба. Държи сама да пише текстовете си, или поне винаги да има думата за думите. Най-малкото, което може да се каже за клиповете й, че са шокиращи, но са най-гледаните в социалните мрежи. Пее с маниера "все ми е едно", изглежда лесно, но опиташ ли се да го повториш - няма да успееш. Милиони момичета по света следват стила й на обличане и – да, може да кажем, че Billie вече е икона.
 
Време беше да направи и следващата крачка, и да режисира своя песен. Дебютът й пристига сега със завладяващото "xanny", за което споделя: "Много съм развълнувана да ви покажа първия си проект като режисьор. Визуализациите са ми много интересни и съм горда да съм на място, където мога да представя креативната си визия точно, както си я представям. Благодаря на всеки, който ми се довери." 
 
 
Видеото идва в края на една невероятна година за 17-годишния глобален феномен. Миналия месец Eilish беше номинирана за 6 награди "Грами" и влезе в историята като най-младият артист на всички времена с номинации във всички водещи категории на най-престижните музикални награди. Billie грабна и статуетки за Най-добър нов артист и Любим алтернативен рок артист на Американските Музикални Награди.
 
Носител е на титлите "Най-хитово лице на годината" на сп. "Variety", "Жена на годината" на сп. "Billboard" и "Глобален артист на годината" на Apple Music. 
 
WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? е най-продаваният албум на 2019 и най-големият Северноамерикански дебют на десетилетието (мъже, жени и групи), с над 313 хил. реализирани копия само в първата си седмица и #1 позиция в Billboard 200 в 2 последователни седмици след премиерата си. Към днешна дата албумът е стриймван над 25 млрд. пъти глобално. Турнето "WHERE DO WE GO? World Arena Tour 2020", което стартира на 9-ти март, е разпродадено само за час. 

Свързани новини

Били Айлиш е готова с новия си албум

22.02.2024

Били Айлиш изненада с две нови песни

22.07.2022

Били Айлиш и Финиъс с "Оскар"

29.03.2022

Виж петте песни номинирани за Оскар

09.02.2022

Готов е афишът на Coachella 2022

13.01.2022