Billie Eilish ще излезе на сцената на 92-те награди Оскар

Петкратната носителка на Grammy Billie Eilish е сред изпълнителите, които ще се представят на сцената на 92-рите награди Оскар в неделя, 9-ти февруари, 2020, в Dolby Theatre и в Hollywood & Highland Center в Холивуд. Шоуто ще бъде излъчено пряко по ABC в над 225 държави и територии.
 
Преди броени дни Billie Eilish влезе в историята на най-престижните музикални награди Grammy като най-младия артист с отличия в 5 водещи категории. 18-годишната сензация грабна статуетки за Най-добър нов артист, Албум на годината, Запис на годината, Песен на годината и Най-добър поп вокален албум. Нейният брат, сродна душа и партньор в музиката, Finneas, попълни семейната колекция със статуетки и в 2-те категории, в които бе номиниран - Продуцент на годината и Най-добра продукция на албум.
 
През изминалата седмица Billie Eilish направи втори режисьорски скок с музикалното видео към сингъла си "everything i wanted", в което участва самата изпълнителка и брат й Finneas. Песента е посветена на любовта между брат и сестра.
 
 
По-рано този месец стана ясно, че Billie Eilish ще изпълнява водещата музикална тема към предстоящия 25ти филм за James Bond - "No Time To Die". Филмът тръгва по кината през април. Billie Eilish написва песента заедно с брат си Finneas. Така тя се превърна в най-младия артист в историята, който е създавал и записвал песен за James Bond.
 
Световното турне Where Do We Go? World Arena Tour е разпродадено в рамките на час и стартира на 9-ти март 2020.

Свързани новини

Били Айлиш е готова с новия си албум

22.02.2024

Били Айлиш изненада с две нови песни

22.07.2022

Били Айлиш и Финиъс с "Оскар"

29.03.2022

Виж петте песни номинирани за Оскар

09.02.2022

Готов е афишът на Coachella 2022

13.01.2022