Bomfunk MC's идват за първото си шоу в България!

Bomfunk MC's е финландска хип-хоп група, която в периода 1998-2005 успява да създаде едни от най-емблематичните парчета на своето време, припомня avtora.com. През 2018 групата отново се събира и успява да подлуди хиляди фенове по време на участията си.
 
Дебютният албум на Bomfunk MC's, In Stereo, излиза през 1999 и в него са включени тоталните хитове "Freestyler", "Uprocking Beats", "B-Boys & Flygirls". Но най-големият им хит безспорно си остава "Freestyler" и с него те успяват да превземат челните позиции в почти всички музикални класации в Европа, Автралия, Нова Зеландия и много други места по света.
 
 
През 2002 групата издава втория си албум, Burnin' Sneakers, част от който са парчетата "Super Electric", "Live Your Life" с участието на Max'C и "(Crack it!) Something Goin' On" с Джесика Фолкър. А две години по-късно излиза и техният трети и последен засега албум, Reverse Psychology.
 
 
Следва почивка и оттегляне от активния музикален живот, но през 2019 групата решава да се впусне в ново музикално приключение. Резултатът е повече от мотивиращ – феновете им все още имат нужда от музиката и мощния заряд на групата! Затова Bomfunk MC's не губят време, заснемат нова, съвременна версия на видеоклипа на "Freestyler", с което отбелязват 20-годишнината от излизането на парчето и тръгват по фестивалните сцени в Европа.
 
 
А през август 2020 групата ще пристигне за първи път в България за свое едночасово шоу на "SPICE Music Festival", което е и първата им среща с българската публика въобще. Не я пропускайте – 7, 8 и 9 август 2020 г., "SPICE Music Festival" на пристанището в Бургас!

Свързани новини

Още звезди идват за ARTE Feastival 2022

24.03.2022