Charlie Puth записа песента "Free" към саундтрака на филма "The One and Only Ivan"

Walt Disney Records издадоха оригиналния саундтрак към филма "The One and Only Ivan". Режисиран от Thea Sharrock ("Me Before You"), филмът и саундтракът включват оригинален принос от композитора Craig Armstrong и оригиналната песен в края на филма, "Free" писана от Diane Warren и изпълнена от Charlie Puth. 
 
 
Песента "Free" е писана от знаменития автор Diane Warren, чиито песни присъстват в над 100 филма. "Толкова се гордея, че написах "Free". Темата на филма дълбоко докосна сърцето ми и се надявам, че песента ми ще докосне и вас. Charlie Puth вдъхна живот на тази песен по начин, по който никой друг не би могъл.", казва Diane Warren.
 
Само на 28 г., Puth вече се доказа като най-постоянния хитмейкър в индустрията и известен артист в много измерения. "Беше много вълнуващо да работя по този филм и да си колаборирам с неповторимия Diane Warren за песента "Free"," казва Charlie Puth. "Нямам търпение всички да чуят какво създадохме заедно за този специален филм".
 
 
Адаптация на печелилата награди книга на Katherine Applegate, "The One and Only Ivan" на Disney е история за тежаща 400 паунда горила със сив гръб, която споделя местообитание в покрайнините на шопинг мол със слона Stella, кучето Bob и различни други животни. Той има малко спомени от джунглата, от която е пленен, но когато е бебе, слонът Ruby пристига и докосва нещо дълбоко у него. Ruby отскоро е отделена от семейството си в дивото, което я кара да поставя живота под въпрос откъде идва и къде иска да бъде. Във филма с гласовете си участват Sam Rockwell (Ivan), Angelina Jolie (Stella), Danny DeVito (Bob), Helen Mirren (Snickers) и други. 

Свързани новини

Нов албум от Чарли наесен

18.07.2022

Чуй Чарли Пут и "That’s Hilarious"

04.05.2022

Чарли Пут за живота в TikTok

26.01.2022

Пет горещи музикални премиери

21.01.2022

Eлтън Джон представи "After All" на живо

27.09.2021