Ребъл Уилсън разкри как успя да свали 30 килограма

Повече от очаровани сме от новия външен вид на актрисата и комик Ребъл Уилсън (Rebel Wilson). Оказа се, че тя е успяла да свали повече от 30 килограма за няколко месеца.

"Повече от 20 години бях с наднормено тегло. Целта никога не е била да съм слаба или да вляза в конкретен размер дрехи. Но съм много щастлива, че го направих. Просто му дойде времето.", разказа Уилсън за трансформацията си. 

Ето как изглежда австралийската звезда сега: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Rebel Wilson (@rebelwilson)

 

40-годишната актриса определя отслабването си като health journeу, резултатът от което я кара да се чувства много по-щастлива и самоуверена, въпреки че целта й никога не е била да е просто слаба. 

Ето я и в началото на "пътуването": 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Rebel Wilson (@rebelwilson)

 

Основните стъпки в трансформацията на Уилсън са детокс, намаляване на сладкото, високопротеинова диета, осъзнато хранене, и много спорт.   
 
Нейното "пътуване" към по-здравословния начин на живот започва в скъпа клиника в Австрия, където се е подложила на детокс и прочистване на организма. Клиниката Viva Mayr е нашумяло място и знаменитости от цял свят се подмладяват там. Т.нар. Mayr Method е подход, който елиминира непоносимостта към храни, намалява захарта, насърчава бавното ядене на непреработени храни, повишава имунната система и намалява възпалението.
 
Методът елиминира закуската, намалява приема на глутен и млечни продукти и насърчава последователите да следват внимателни техники като бавно дъвчене на храната и хранене без разсейване от странични дейности. 
 
Освен диетата и изчистването на тялото, актрисата се е подложила и на други терапии, които да й помогнат да се отърве от пристрастеността си към сладкото. "Защото, за разлика от други звезди, аз никога не съм била пристрастена към алкохол, наркотици, хазарт или секс, но към сладкото- определено да", признава актрисата. 
 
 
Уилсън все още си хапва от любимите сладкиши, но споделя, че консумацията на прекалено много захар има и емоционална страна и понякога е в резултат на стрес и работохолизъм. Признава, че години наред килограмите са били част от сценичното й амплоа.
 
Всъщност Ребъл пак си хапва доста добре, защото казва, че "спортува като звяр" седем дни в седмицата и има нужда от достатъчно калории. Освен работата с персоналния й треньор, Уилсън ходи много пеша. "Това е безплатно, а ходенето е най-добрият начин да засиля метаболизма си", разказва звездата. 
 
А да тръгне по пътя на промяната са я подтикнали годините й. През 2020-та звездата от "Котките" навърши 40 и това е била една от причините да си даде сметка, че е крайно време да живее по-здравословно. 
 
Така, ако за много хора 2020-та беше годината на коронавируса, за Ребъл Уилсън беше "годината на здравето". 

Свързани новини