Графа се вдъхновява от сблъсъка между действителността и виртуалната реалност в "Химера"

Силна комбинация от емоционални вокали, чил трап, рок и електрик поп откриваме в новата песен на Графа "Химера". Тракът завладява сетивата още с първото слушане, а силно въздействащите текст и видео допълват впечатлението.
 
 
Графа измисля песента на китарата. Бийтът създава с легендарния за хип-хоп музиката MPC семплер. Певецът използва нов вокален похват на пеене, което прави звученето на "Химера" различно и силно емоционално. Всички инструменти в песента са изсвирени от Влади Ампов, миксът е на Димитър Ганчев, мастерингът на трака е направен в САЩ от носителя на Грами Дейв Кътч. С доказания през годините си продуцентски усет, Графа улавя тенденциите в съвременната музика, които откриваме в звученето на "Химера". Песента вече има английска версия със заглавие "Somebody Else"; автор на английския текст e Борис Чеширков.
 
Вниманието на слушателя привлича смисленият и дълбок текст на песента, който вдъхновява режисьора Павлин Иванов-Bashmotion за визуализацията ѝ. Концепцията му изисква силно актьорско присъствие, осигурено от актьорите Весела Бабинова, Боряна Маноилова и Владимир Зомбори. Феновете на Графа познават актьорската двойка Бабинова-Зомбори от участието ѝ в клипа на емблематичната песен "Drama Queen". Години по-късно, освен двойка на сцената, те са семейство и в живота, и се радват на първото си дете.
 
Сюжетът на видеото преплита два коренно различни свята, между които се лутат героите. 

Свързани новини

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

09.02.2024

Графа отблизо

23.11.2023

Ново видео от Графа

19.10.2023

Звездата смая десетките хиляди фенове

02.10.2023