Дуа Липа срещна Елтън Джон

"Вижте кого срещнах най-накрая на репетициите днес!!! Толкова съм развълнувана, че имам честта да участвам на партито на Елтън Джон преди Оскарите на 25 април, в подкрепа на невероятната работа, която фондацията му прави, за да помогне на младите хора по целия свят, които живеят с или са изложени на риск от заразяване с вируса на ХИВ." Това сподели певицата Дуа Липа в профила си в Instagram и публикува кадър, който показва срещата й с легендарния музикант. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от DUA LIPA (@dualipa)

Дуа Липа пише още, че е била шокирана да разбере, че всеки ден има 1600 нови случая на ХИВ при млади хора. Британската изпълнителка призовава хората да си купят билет за партито и така да помогнат, за да се прекрати стигмата на ХИВ. 

Интересен факт е, че за първи път тази година Елтън Джон ще отвори партито си за широката публика - виртуално обаче. Срещу 20 долара всеки ще може да посети звездното събитие, което предшества нощта на Оскарите на 25 април. Спектакълът ще бъде излъчен 4 пъти в 4 различни часови зони и ще бъде достъпен за по 100 хиляди зрители.  Водещ на купона ще бъде Нийл Патрик Харис, а, както e известно, на сцената ще пее Дуа Липа. Изпълнителката е една от най-големите звезди на музикалната сцена в момента. С хитовете си от албума "Future Nostalgia" тя спечели "Грами" и е номинирана в три категории на Британските музикални награди. 

Фондацията на Елтън Джон е една от водещите независими анти-СПИН организации в света. Едно от най-зрелищните й събития е именно звездното парти в Холивуд, на което се провежда и благотворителен търг. 

Свързани новини

Кои са най-богатите британци до 30 г.?

03.11.2023

Официално: Бритни Спиърс ft. Елтън Джон

26.08.2022

#BestNewMusic от изминалата седмица

27.05.2022

Кейти Пери и Дуа Липа с нов опит за дует

05.04.2022

Британката отива на съд

07.03.2022