Дженифър Лопес и Алекс Родригес отмениха сватбата

Джей Ло и Ей Род вече официално не са Джей-Род, съобщи Асошиейтед прес.
 
В съвместно изявление Дженифър Лопес и Алекс Родригес потвърдиха, че са отменили годежа си. "Осъзнахме, че се чувстваме по-добре като приятели и очакваме да си останем такива. Ще продължим да работим заедно и да се подкрепяме взаимно в общите ни проекти и бизнес. Пожелаваме си най-доброто един на друг и на децата си. С уважение към тях единственият ни коментар ще е да благодарим на всеки от вас, обърнал се към нас с добри думи и за подкрепата", пише в общо изявление звездната двойка. 
 
 
Актрисата и певица Дженифър Лопес и бившата бейзболна звезда Алекс Родригес са заедно от началото на 2017 г. Те трябваше да се оженят през лятото на 2020 г., но отложиха сватбата заради пандемията. Двойката получи прозвището Джей-Род преди три години, когато бяха на корицата на сп. "Венити феър", припомня агенцията. 
 
За раздялата на знаменитостите се заговори още преди около месец, но първоначално те отрекоха тази новина. 51-годишната певица и 45-годишният бейзболист последно бяха заснети заедно през февруари в Доминиканската република, където Лопес се снима във филма "Shotgun Wedding". Междувременно латино дивата се появи на няколко снимки в социалните мрежи без годежния си пръстен, който е със запомнящ се огромен диамант, а Родригес се пусна на снимка сам на яхтата си, с което още повече подхрани слуховете за раздялата им. Явно любовта наистина продължава три години.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

Свързани новини

Джей Ло триумфира на наградите на MTV

06.06.2022

Джей Ло и Бен Афлек в предбрачна треска

27.04.2022

Тайната е разкрита!

14.04.2022

Иде ли брак за "Бенифър"?

15.02.2022

Дженифър Лопес не е била по-щастлива

03.02.2022