Алек Кирев с нов сингъл и видео - "Тишина"

Любителски кадри от почивка на двама влюбени прерастват в клип към песента "Тишина", която ни приканва да се отдръпнем от лудоста на света и да намерим себе си във връзката с най-любимият ни човек.
 
В разгара на лятото на една година, която отново ни предизвиква, Алек Кирев представи новия си сингъл, който изглежда като продължение на предишната му издадена песен – "Мечти". Позитивизма, който се излъчва от тази песен прераства в една спокойна увереност, че всичко, което ни се случва, е за добро и това, което ще ни помогне да преминем през изпитанията, е Тишината вътре в нас, споделена с любимия човек.  
 
 
Режисьор на видеото към песента "Тишина" отново е Ясен Григоров, който стои зад видеата на "Северна звезда"  и "Мечти". Повечето от кадрите в клипа са правени без да има каквото и да е намерение да бъдат използвани в подобна продукция - първоначално те са просто един прекрасен спомен на бягството от ежедневието на две сродни души.
 
 
"Тишина" е четвъртият сингъл издаден от Алек последните две години и по всичко изглежда, че той подготвя нов албум. Акустичното му начинание започва през 2018, с дебютния му албум Да или не, съдържащ десет трака. Преди това той е познат като фронтмен на алтернативната група НЕМО. Следва "Северна звезда" издаденa през 2019, а през 2020 са издадени "Новата Песен за теб" и "Мечти". 

Свързани новини

Алек Кирев с нов албум

24.11.2022

Историята на Любовта в 1 645 подскока

12.12.2019