Михаела Филева с концерт в сърцето на София

Певицата Михаела Филева ще представи на живо най-новите си хитове на 5 август (четвъртък) в Кино Кабана.
 
Само преди месец Михаела и Графа представиха дуетната песен "Адженда", която мигновено се превърна в един от най-въртените летни хитове в българския ефир. Освен "Адженда", в сърцето на София ще прозвучат още "100 на 100", "И аз съм тук", "Латино Сеньорита", "Опасно близки", "ИН и ЯН", "Приливи и отливи" и др.
 
В средата на май тази година Михаела представи своя трети албум "ИН и ЯН", с който добавя още силни тракове в сценичния си репертоар. Талантливата певица и продуцентите й от Монтe Мюзик вярват, че българската публика заслужава да е зрител на концертни изяви на родни изпълнители с музика, създадена специално за нея.
 
Заедно с Михаела на сцената на Кино Кабана ще се качат музикантите Васил Крумов - китари, Краси Тодоров - клавишни, Сашо Обретенов – бас китари и Васил Вутев – барабани. 
 
Междувременно топ изпълнителката продължава турнето си "ИН и ЯН" с Маестро Максим Ешкенази, а веднага след концерта в Кино Кабана отлита за Варна, където ще изнесе концерт на една от най-големите клубни сцени в града (6 август, клуб Ментол).

Свързани новини

Михаела Филева с нов клип

19.04.2022

Михаела Филева с нова песен

24.03.2022

Елате на звездна "Коледа в Рим"

17.12.2021

Михаела Филева с лайв версии от ИН и ЯН

21.10.2021

Михаела и Максим с общ концерт

31.08.2021