Sting представи новия си сингъл "If It's Love"

17-кратният носител на Grammy Sting се завръща с нов солов албум. Първият сингъл от "The Bridge" е "If It's Love":

По думите на изпълнителя, проектът ще представлява ретроспекция, която показва различните нива и жанри, през които минава  цялостната му творческа кариера. "The Bridge" изглежда като колекция от най-големите му хитове, но всички песни в него са изцяло нови. Запис, който е едновременно модерен и оптимистичен, но и дълбоко вкоренен в музикалните страсти на Sting.

"Тези песни са между две измерения, между едно състояние на духа и друго, между живота и смъртта, между човешките връзки. Между пандемии и ери – политически, социални и психологически, всички сме по средата между нещо и имаме нужда от „мост", който да ни свърже.", казва изпълнителят. 

Албумът е записан в студиото на Sting през последната година с помощта на доверени музиканти и приятели, с които е колаборирал и преди - Dominic Miller, Branford Marsalis, Melissa Musique, Gene Noble, Josh Freese, Manu Katché, Jo Lawry, Fred Renaudin, Peter Tickell, Julian Sutton, Laila Biali, Gavin Brown, Shaggy, Donal Hodgson, Tony Lake и Martin Kierszenbaum.

"The Bridge" излиза официално на 19 ноември, но вече е наличен за предварителни поръчки. 

Свързани новини

Стинг с призив срещу войната

08.03.2022

Стинг с латино версия на "For Her Love"

16.02.2022

Стинг се раздели с авторските си права

11.02.2022

Стинг с концерт в Пантеона

29.11.2021

Стинг с нов албум - The Bridge

22.11.2021