Анди Гарсия се спря да послуша уличен музикант в София

Актьорът Анди Гарсия сподели прелюбопитно видео на страницата си в Инстаграм.

Докато се разхожда по софийската улица "Съборна", Гарсия чува познатата мелодия от "Кръстникът" и отива да види откъде идва. Оказва се, че свири уличен саксофонист от градинката на Народния театър "Иван Вазов". Гарсия, запалил пура, като истински италиански мафиот, присяда до музиканта, който обаче не разпознава холивудската звезда. 

Мъжът свири дълго и професионално, като вкарва и малко игриви балкански ритми в емблематичната музикална композиция. Анди Гарсия му оставя банкнота, но музикантът все още не подозира, че срещу него стои звезда от филма. Българинът, който придружава актьора, обяснява на човека, който се плесва по челото и продължава да свири впечатлен. 

"Докато се разхождам в центъра на София, България, една позната мелодия се носеше по пътя ми и завъртях камерата. Гледайте докрая, за да видите изненадата му. #godfathertheme", пише в поста си Анди Гарсия:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Andy Garcia (@andygarcia)

 

В "Кръстникът 3" Анди Гарсия играе Винченцо Мансини, който наследява Майкъл Корлеоне (Ал Пачино) и става новият дон Корлеоне. Сега актьорът е у нас за снимките на холивудския екшън "Непобедимите 4", където играе агент на ЦРУ.
 
В тази лента Гарсия си партнира със звездите Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен, Меган Фокс и др. 

Свързани новини

Меган Фокс и 50 Cent в "Непобедимите 4"

01.09.2021