The Weeknd на зловещо парти в новия си видеоклип "Gasoline"

След премиерата на новия си албум Dawn FM, канадската суперзвезда The Weeknd продължава да ни показва още части от страховитото парти, залегнало в концепцията на новия му албум.

Още с видеото на първия сингъл от албума "Take My Breath", през "Sacrifice" и най-новия си видеоклип "Gasoline", канадецът ни разказва една тъмна история, в която бъдещето и настоящето се сливат, разкривайки нощното му пътешествие, в което крайната точка явно е смъртта. 

Във видеото на танцувалното синт-поп парче "Gasoline" красиви млади хора се превръщат в зомбита, а зловещите превъплъщения и сексуалните сцени се вихрят на дансинга на пълен нощен клуб. Виждаме по-често The Weeknd стар, както е на визията на албума Dawn FM. Режисьор на клипа е Матилда Фин. 

The Weeknd се състари на обложката на новия си албум

След премиерата си в петък, 7 януари, Dawn FM е на път да стане третият студиен албум на The Weeknd, който достига номер едно в Обединеното кралство. Очакванията са, че още този петък записът ще изпревари новите албуми на Ед Шийрън и Адел, които от доста време насам си делят първото място.

Същевременно, днес излезе ремикс на втория сингъл "Sacrifice" ft. Swedish House Mafia. 

Свързани новини

"Blinding Lights" кове рекорди

22.03.2023

Първа главна роля за канадеца

01.03.2023

The Weeknd завладя HBO Max

27.02.2023

Ново видео от The Weeknd

17.01.2023

The Weeknd пита има ли друг

09.01.2023