Новата музикална надежда Крис Върбановски с първи самостоятелен сингъл

Свежа любовна песен е изборът на Крис Върбановски за старт на самостоятелната му музикална кариера. 
 
Мултиталантливият артист е познат като участник в Гласът на България 2021, българския глас на Линкълн Шумников от популярния анимационен филм „Къщата на Шумникови" и "онзи от ТикТок, дето обяснява за дублажи" на десетки хиляди български тийнейджъри.
 
Първата песен на Крис е по композиция на  Влади Ампов – Графа и текст  на Борис Чеширков. "Broken Arrow" разказва за красивите спомени оставени от една любов, която вече не съществува. "За мен, човекът който обичаш е този, с когото се чувстваш у дома. "Broken Arrow" е последният вик към този, който вече те е загърбил, вик към дома, който си загубил" споделя Крис.
 
 
Видеоклипът е направен от режисьорското дуо Buddubbaz Tape Company, което прекрасно развива идеята на Крис за видео през гледната точка на загубената любов.
 
Още от 5-годишен Крис се занимава с пеене като част от детската вокална група "Бон-Бон". На 11 започва да озвучава филми и сериали, като "Къщата на Шумникови", "Нинджаго", "Кучешки Живот", "Гоустфорс" и много други. Сега той създава забавно и интересно съдържание за всички възрасти в YouTube каналът си и TikTok.

Свързани новини