Джон Леджънд представи нов двоен албум

Отбелязваме края на лятото с нова музика от R&B таланта Джон Леджънд. Многократният носител на наградата Grammy издаде своя осми студиен албум, озаглавен "LEGEND".
 
Продуциран от самия певец и известния изпълнител и автор на песни Райън Тедър от One Republic, този проект е енергична музикална колекция, наситена с неподправена чувственост, черпeйки вдъхновение от болката, радостта и хармонията. Джон за първи път официално приема дълбокото значение на фамилията си през цялата си знаменита кариера. 
 
"До този момент никога не съм използвал името си в заглавие на мой проект", обяснява Джон. "С LEGEND заявявам, че се горд с творчеството си и с човека, в който се превърнах. Написахме повече от 80 песни, малка част от които включихме в албума и разделихме в "Акт 1 - Събота вечер" - романтичен и секси, и "Акт 2 - Неделя сутрин"- духовен. Вложих много време, любов и мисъл в последователността." 
 
 
В 24 песни - по една за всеки час от денонощието - "LEGEND" включва издадените по-рано сингли "Honey" с Long, "Dope" с рапъра JID и "All She Wanna Do" със Saweetie. Новото издание е продължение на албума Bigger Love от 2020 г., който достигна 19-то място в класацията Billboard 200.
 
Американският музикант е абсолютна легенда. През 2018 г. Джон Леджънт стана най-младият и първият афроамериканец, носител на "великолепната четвърка" - Emmy, Grammy, Oscar и Tony награди, след като грабна "телевизионния Оскар" за работата си по "Jesus Christ Superstar Live" на NBC.
 

 
 
ACT I
 
1) “Rounds” ft. Rick Ross
 
2) “Waterslide”
 
3) “Dope” ft JID
 
4) “Strawberry Blush”
 
5) “Guy Like Me”
 
6) “All She Wanna Do”
 
7) “Splash” ft Jhene Aiko, Ty Dolla $ign
 
8) “You”
 
9) “Fate” ft Amber Mark
 
10) “Love” ft Jazmine Sullivan
 
11) “One Last Dance”
 
12) “All She Wanna Do” ft. Saweetie
 
ACT 2
 
1) “Memories”
 
2) “Nervous”
 
3) “Wonder Woman”
 
4) “Honey” ft. Muni Long
 
5) “I Want You to Know”
 
6) “Speak in Tongues” ft Jada Kingdom
 
7) “The Other Ones” ft Rapsody
 
8) “Stardust”
 
9) “Pieces”
 
10) “Good” ft Ledisi
 
11) “I Don’t Love U Like I Used To”
 
12) “Home”

Свързани новини

John Legend подарява любов в нов албум

22.06.2020

John Legend обединява фенове от цял свят

14.05.2020

"Един Свят: Заедно Вкъщи": концерт

14.04.2020

Гледай онлайн звездни концерти

20.03.2020

Коледа идва по-рано с John Legend

23.10.2018