Теодосий Спасов и приятели с клубен концерт на 15-ти ноември

Организаторите на SoFest и Теодосий Спасов ще представят най-новия си проект - "Теодосий Спасов и приятели".
 
Големият музикант, който може да изсвири по неповторим начин всяка мелодия на кавал е известен и със своите оригинални идеи, за осъществяването на които събира на една сцена световни музиканти от различни жанрове.
 
Какво ще чуем и видим на 15-ти ноември в София Лайв Клуб? Теодосий Спасов: "Ще представим поп хитове в изпълнение на изключителните певци Хилда Казасян, Дони и Мартин Ташев, аранжирани в джаз стил с много атрактивни импровизации от страна на Мирослав Турийски-клавишни, Александър Леков-бас и Начо Господинов-ударни инструменти. Ще прозвучат и любопитни инструментални пиеси."
 
След броени дни е концерта "Теодосий Спасов и приятели", на който ще се насладим на обичани поп песни примесени с джаз звучене. В проекта участва музикантът с колоритен глас – Дони, с който Теодосий Спасов е свирил чак на Еверест. Заедно с фантастичната Хилда Казасян ще изпълнят песни на нейния баща – големият композитор и диригент Вили Казасян. В изпълнение на певеца и тромпетист Мартин Ташев ще чуем български ретро поп песни, любими на почитателите на истинската поп музика в България. Публиката ще припява незабравимата песен " Утринна сянка", но в нов аранжимент с енергията и емоцията, с които изпълнителите умеят да вдъхновяват. 
 
Част от концертът "Теодосий Спасов и приятели" ще са едни от най-добрите пловдивски комбо музиканти.  Мирослав Турийски-клавишни, Александър Леков-бас и Начо Господинов-ударни, които заедно с маестрото ще смесят музиката по един неповторим начин. 
 
Звездният състав ще представи нов прочит на обичани песни, познати ритми и мелодии като ги украси с типичния привкус на поп, джаз и фюжън звученето. Ще чуем и нови композиции, с които Теодосий Спасов ще обедини творческите, стиловите, вокалните и инструментални умения на всички музиканти по време на концерта в София Лайв Клуб.
 
БИЛЕТИ на промо цена може да намерите в мрежата на Ивентим, Грабо и БилетБГ.
 

Свързани новини

Поли Хубавенска с нова песен

25.06.2019

Теодосий Спасов и Иван Шопов с албум

23.10.2018

Джаз, класика и танго в Sofia Live Club

20.10.2017

Концерт на Траяна глас и Теодосий Спасов

23.11.2016