Чакаме супершоуто Hot Wheels Monster Trucks в София напролет

Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party идва в София за първи път по покана на Fest Team.
 
Свирепи битки, зрелищни състезания и много причини за удивление очакват феновете от всички възрасти. Те ще имат възможност да изпитат тръпката да видят любимите си Hot Wheels Monster Trucks на тъмно в единственото по рода си шоу, което ще се проведе в зала Арена София през април в четири епични представления
 
Билетите са на цени от 33 лв. и влизат в продажба в петък, 9 декември, в 10:00 сутринта на Ticketstation. Допълнителна информация за събитията може да намерите на hotwheelsmonstertruckslive.com и тук
 
Часовете на шоуто са както следва: 
• Събота, 8 април, 11:30  (Crash зона: 9:30)
• Събота, 8 април, 18:30 (Crash зона: 16:30)
• Неделя, 9 април, 11:30 (Crash зона: 9:30)
• Неделя, 9 април, 18:30 (Crash зона: 16:30)
 
Популярното в цял свят семейно развлекателно шоу предоставя на публиката единствена по рода си възможност да гледа любимите Hot Wheels Monster Trucks – Mega Wrex™, Tiger Shark™, Boneshaker™, Bigfoot® и много други, плюс изцяло новия Gunkster™ - как ОСВЕТЯВАТ сцената в свирепи състезания и битки с чудовищни камиони.
 
 
Представленията на събитието ще включват още и ослепително танцово парти, зрелищни лазерни светлинни шоута и дори раздаване на играчките с марката Hot Wheels. В допълнение, шоуто включва и специална поява от поглъщащия коли, дишащ огън и трансформиращ се робот MEGASAURUS и наелектризиращите високо летящи машини на Hot Wheels Monster Trucks Live, Freestyle Motocross.
 
В Crash зоната от 2 - 1/2 часа преди всяко представление, ще се проведе и вълнуващо парти. Уникално изживяване, предоставящо на феновете достъп до състезателната площадка, за да видят на живо и отблизо жестокия дизайн и епичния размер на Hot Wheels Monster Trucks. Всеки билет за него включва и карта с автограф плюс пропуск с връзка за спомен, ексклузивни за присъстващите в Crash Зоната. Пропуските са ограничен брой и ще се продават до изчерпване на количествата.
 
Билетите влизат в продажба в петък, 9 декември, в 10:00 сутринта и за на цени от 33 лв. в мрежата на Ticketstation
 

Свързани новини