Panic! At The Disco спира да съществува

Лидерът на Panic! At The Disco Брендън Юри обяви, че преустановява дейността на групата след близо две десетилетия.
 
Предстоящото европейско турне на американската група ще бъде последната им среща с феновете. Фронтменът обяви, че трябва да приключиш с нещо, за да стартираш нещо ново. В личен план музикантът очаква първото си дете. 
 
"Е, това беше адски страхотно пътуване", написа Юри в изявление в социалните медии. "Израствайки във Вегас, никога не бих могъл да си представя къде ще ме отведе този живот. Толкова много места по целия свят и всички приятели, които създадохме по пътя!". , сподели той и продължава: "Но понякога едно пътуване трябва да приключи, за да започне ново. С жена ми Сара очакваме бебе много скоро! Перспективата да бъда баща и да гледам как жена ми става майка е едновременно е  смиряваща и вълнуваща. Очаквам с нетърпение това следващо приключение.", сподели певецът.
 
Музикантът смята да насочи вниманието и енергията си към семейството си. Юри благодари на всички за огромната подкрепа през годините. "Независимо дали сте тук от самото начало или тепърва ни намирате, за нас беше удоволствие не само да споделим сцената с толкова много талантливи хора, но и да споделим времето си с вас... Обичам ви. Оценявам. Благодаря ви, че съществувате."
 
Брендън Юри формира Panic! At The Disco като гимназист през 2004 г. заедно с китариста Райън Рос и барабаниста Спенсър Смит. Техният дебютен албум "A Fever You Can’t Sweat Out" излиза година по-късно. След няколко промени в състава в следващите им три албума, групата по същество се превърна в соло проект на Юри в албума от 2016 г. "Death of a Bachelor". Миналия август той пусна последния си студиен албум "Viva Las Vengeance".
 
Последната серия от турнета на Panic! At The Disco! започва на 20 февруари във Виена и ще завърши на 10 март в Манчестър. 

Свързани новини