Люис Капалди отмени поредица от концерти

Люис Капалди отмени поредица от предстоящи концерти, за да си „почине и да се възстанови“ поради опасения за здравето си.

Шотландският певец каза, че се бори "психически и физически" и иска да бъде в най-добрата си форма и да се върне на сцената на Гластънбъри на 24 юни.

26-годишният Капалди трябваше да изнесе концерти в Глазгоу, Дъблин, Лондон и Норвегия през следващите седмици. В публикация в Instagram той написа, че има нужда от почивка .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Lewis Capaldi (@lewiscapaldi)

 

Скорошният втори албум на Капалди „Broken By Desire To Be Heavenly Sent“, стана най-бързо продаваният за годината с над 95 000 продажби за първата седмица след издаването му. Първият му албум „Divinely Uninspired to a Hellish Extent“ също направи рекордни продажби в Обединеното кралство през 2019 г. и стана най-продаваният за 2020 г.

Напрежението и промотирането на новия му албум обаче се оказват много тежки за шотландецът, който споделя още, че не се е прибирал в дома си от Коледа.

„Трябва да отделя малко време за почивка и възстановяване, за да бъда в най-добрата си форма и да съм готов за Гластънбъри и всички останали невероятни шоута, които предстоят, за да мога да продължа да правя това, което обичам, за дълго време напред. ", споделя Капалди, който се извинява на феновете си, които са си купили билети за концертите му.

Свързани новини

Люис Капалди е шотландски боец

24.04.2023

#BestNewMusic: най-доброто напоследък

27.03.2023

Люис Капалди е още по-романтичен

05.12.2022