Шоубизнес

28.07.201513:21

Ed Sheeran ще участва в сериал за Средновековието

Музикалната звезда Ed Sheeran ще участва в нов сериал, чието действие се развива през Средновековието.   Той ще влезе в образа на сър Cormac - амбициозно и опасно протеже на високопоставен църковен служител, пише бгнес. Самият сериал ще се казва "The Bastard Executioner" и премиерата му ще бъде през октомври тази година.... прочети още »
28.07.201510:29

Румънеца и Енчев oтлагат снимки заради армия от комари (видео)

Насекомите, особено често срещани в този период на годината, си направиха неприятна шега със снимките на новия клип на Румънеца и Енчев "Стъпки пясъчни“.    Лятното видео с морско настроение вече е факт, но вторият снимачен ден минал под знака на "хапещи“ препятствия. По време на снимките на покрива на... прочети още »
27.07.201516:56

Bono пуска своя колекция слънчеви очила

Фронтменът на групата U2 Bono ще пусне своя колекция от слънчеви очила.   Линията на музиканта ще е част от марката "Revo" и се очаква да бъде пусната на пазара през есента, пише бгнес. Bono, който преди 20 години е диагностициран с глаукома, си партнира с марката по инициативата "Купи зрение, дай поглед" (... прочети още »
27.07.201516:38

Jay Z и Will Smith ще правят сериал за HBO

Jay Z и Will Smith се съюзяват за нов минисериал по HBO, който ще разказва трагичната история на 14-годишния Emmett Till, чието убийство през 1955 ще се запомни като едно от най-шокиращите престъпления от омраза в САЩ, съобщава бгнес.   През 1955 младежът гостува при семейството си в Мисисипи, разговаря с Carolyn Bryant, съпруга на... прочети още »
27.07.201516:12

Великобритания с нов музикален рекорд тази седмица

Революцията в стрийминга придоби сериозни измерения във Великобритания - за първи път в историята повече от 500 милиона песни бяха предавани онлайн за една седмица, пише бгнес.   Това е първият път, в който за седем дни са били излъчени половин милиард песни онлайн и това е почти двойно повече от броя на песните преди година. Общо... прочети още »
27.07.201509:56

Al Bano издаде втората си най-голяма страст

Al Bano Carrisi, дуетната половинка на Romina Power, с която ще изнесат концерт на 16 декември в "Арена Армеец“, разкри в нова книга коя е втората най-голяма страст в живота му.   Месец след като бившата му съпруга Romina Power издаде автобиграфичния роман "Ще те хвана за ръка“, Al Bano реши да не остане... прочети още »
24.07.201514:12

Sinead O'Connor е твърде изморена за концерти

Sinead O'Connor отмени участието си във фестивала на изкуствата в Галауей, Ирландия, както и всички останали свои участия през това лято, информира бгнес.   "Със съжаление Фестивалът на изкуствата в Галауей... съобщава, че заради болест Sinead O'Connor отмени всички свои участия през лятото", се казва в съобщение на... прочети още »
24.07.201514:09

Два музея, посветени на Luciano Pavarotti

Едновременно два музейни комплекса, посветени на големия тенор Luciano Pavarotti /1935-2007/ бяха открити в родината му - в Модена и Милано, в северната част на Италия, пише бгнес.   В Модена за посетителите са отворени 12 зали, разположени на четирите етажа от къщата, построена от "Големия Luciano" няколко години преди... прочети още »
24.07.201513:51

Romina Power: "Будизмът ме спаси!“

Romina Power, която ще изнесе впечатляващ концерт с Al Bano на 16 декември в “Арена Армеец”, разкри в интервю за италианските медии, че е преоткрила себе си и е успяла да намери сили да се върне под светлините на прожекторите, благодарение на будизма.   Звездата усвоила древните духовни практики от своя много близка... прочети още »
23.07.201513:27

Специално мултимедийно шоу за последния концерт на José Carreras

José Carreras е решил да се сбогува с почитателите си у нас по възможно най-грандиозния начин! За прощалния концерт на великия тенор, който ще се проведе на 3 декември, на сцената на зала 1 на НДК ще бъде инсталиран огромен LED-екран, на който ще се прожектира специално разработена мултимедия.    Освен множеството... прочети още »
23.07.201512:30

БДЖ и SPIRIT of Burgas пускат фестивален влак

"БДЖ – Пътнически превози“ и организаторите на тазгодишния SPIRIT of Burgas подготвят специален музикален влак за всички посетители на фестивала. Влакът ще се движи в посока София-Бургас и обратно до седмица преди и по време на фестивала - в първия ден на фестивала (7 август) и в деня след неговото провеждане (9 август).... прочети още »