Шоубизнес

27.05.201511:20

Charlie Puth пусна нов сингъл с Meghan Trainor (видео)

Charlie Puth пусна парчето “Marvin Gaye”, в което си партнира с Meghan Trainor. Сингълът, който дебютира през март, е придружен от пламенно видео.      Charlie обяви плановете си и за лятно турне. Певецът, продуцент и автор на песни от New Jersey ще се присъедини към Meghan Trainor за предстоящия й MTrain... прочети още »
27.05.201510:12

Подводни кадри и висок стил в "Без сън“ на Мария Грънчарова...

Излезе новото видео на Мария Грънчарова към песента "Без сън“. Концепцията на клипа се върти около идеята за бленуваната и сънувана невъзможна любов, за която се пее в текста на песента, пресъздадена чрез серия от феерични и подводни кадри, в които участват самата певица и екранният й партньор Светозар... прочети още »
26.05.201512:52

Ученик на Karajan избира оркестъра за José Carreras в София

Ученикът на Herbert von Karajan Маестро David Jimenez (Испания) пристига в София  в края на юни, за да избере оркестъра, който ще акомпанира на José Carreras по време на прощалния му концерт в София на 3 декември в зала 1 на НДК. Под неговата палка премина и предишното гостуване на великия тенор в страната ни през... прочети още »
26.05.201512:26

Ryan Tedder поиска втора сцена за концерта на OneRepublic у нас

Само седмица ни дели от шоуто на мултиплатинените OneRеpublic в София. За концерта на бандата на 2 юни ще бъде построена и втора сцена, до която вокалистът на бандата ще стига по специално изграден ръкав, минавайки буквално над публиката. Организаторите припомнят, че зоните пред сцената не са отделени и всеки, закупил билет за терен, може да... прочети още »
26.05.201510:54

Лео и Део с ново "Безгрижно” парче

Лятото идва и Лео и Део са готови с поредното горещо парче за сезона. Любимият тандем този път ще го карат "Безгрижно”. Така се казва новата песен на двамата изпълнители, която вече се върти в радио ефира, а на 31 май ще е премиерата и на видеото в Youtube.    Парчето се е родило съвсем спонтанно, по време на... прочети още »
25.05.201517:03

Eminem пуска албум с филмова музика

42-годишният американски рапър, продуцент и композитор Eminem написа музиката за филма "Southpaw", който излиза на масовия екран в края на юли, информира бгнес.   Новите творби на Eminem ще излязат отделно в специален албум едновременно със световната премиера на филма на 24 юли. Eminem трябваше да изиграе главния герой във... прочети още »
25.05.201512:43

2CELLOS идват в Пловдив през септември

2CELLOS ще открият петото издание на Sounds of The Ages 2015 в Пловдив.   Сензационните челисти се завръщат у нас за един още по-грандиозен концерт в края на лятото. 2CELLOS ще свирят в магическата атмосфера на Античния театър в Пловдив на 12 септември и ще представят експлозивно шоу от свои версии на популярни, рок и филмови парчета... прочети още »
25.05.201510:19

Heartbeat - музикалният проект на Мартен Роберто & Николай Данев

Дългоочакваният албум на Мартен Роберто най-после е факт. Колаборацията се случва за първи път в България и излиза на диск и винил.  Албумът Heartbeat e клубен ърбън проект, дело на двама от майсторите на бийта - Мартен Роберто (който преподава Musicology всеки делничен ден по Радио FM+) и барабанистът и продуцент Николай Данев.... прочети още »
25.05.201509:13

Швеция е победител на тазгодишното издание на Евровизия (галерия)

Представителят на Швеция Монс Зелмерльов спечели Евровизия 2015 с песента “Heroes”с общо 365  точки. Изненадващо на второ място остана Русия с 303 точки, а трети - италианците с 292.   Това е 60-то издание на конкурса, което се проведе в столицата на Австрия Виена, благодарение на Кончита Вурст, която спечели... прочети още »
22.05.201512:26

Ed Sheeran спечели предстижната награда Ivor Novello

Ed Sheeran заслужено отнесе поредното престижно музикално отличие. По време на 60-тата церемония по връчването на Ivor Novello Awards, която се състоя на 21 май в Лондон, младият изпълнител бе отличен с признанието “Автор на песени на годината”.    Наградата идва след излизането на супер успешния му втори студиен... прочети още »
22.05.201511:26

Robin Schulz с уникално видео приложение за “Sun Goes Down”

Известният диджей и продуцент пусна първата по рода си 360-градусова музикална видео апликация за своя сингъл “Sun Goes Down”. Иновативното музикално видео дава възможността на всеки зрител да се присъедини към диджея за една луда нощ в Ню Йорк. Всяка повторена гледка предлага нова, персонална гледна точка и разкрива нов аспект от... прочети още »