Шоубизнес

04.05.201515:01

Бременна ли е Lady Gaga? (снимки)

Феновете по целия свят са в трепетно очакване за официално съобщение от Мама Монстър, от което да стане ясно дали Lady Gaga е бременна, след като се появиха снимки на изпълнителката с издайнически закръглено коремче.         Ако се окаже вярно, това ще бъде първото дете на певицата и годеникът й, Taylor... прочети още »
04.05.201511:53

George Clooney е готов за деца

Актьорът George Clooney, който неведнъж е казвал, че не иска деца, сега очевидно е готов за тази нова стъпка в живота си, пише бгнес.   Източник на списание OK!, близък до актьора, съобщи, че "след като е открил Amal всичко се е променило". Clooney се ожени за адвокатката по човешки права Amal Alamuddin миналата година.... прочети още »
30.04.201517:30

Kristen Stewart: "Сексизмът в Холивуд е отблъскващ!"

Актрисата нарече Холивуд "отблъскващо сексистки", а славата - "най-лошото нещо на света", пише life.dir.bg.   Kristen Stewart е убедена, че жените работят повече, за да получат признание. "Това е толкова нечестно", заяви тя пред "Harper’s Bazaar" - "Славата е най-лошото нещо... прочети още »
30.04.201512:09

Подробно за новия албум на Jason Derulo, чуй "Cheyenne"

Jason Derulo разкри траклистинга на предстоящия си четвърти студиен албум Everything Is 4. 11-те парчета в записа включват гост участия на Stevie Wonder, Jennifer Lopez, Keith Urban, Meghan Trainor, K. Michelle, Matoma и авторката на песни Julia Michaels.    Everything Is 4 - съдържание:  1. Want To Want Me 2.... прочети още »
30.04.201510:47

Васко Василев и Кейто Сайто с концерт през юли у нас (видео)

С изненадващ концерт се завръща в разгара на лятото се завръща Васко Василев. По негова покана пристига и японският пианист Кейто Сайто, с когото заедно ще направят концерт само цигулка и пиано с репертоар в стил boogie-woogie на 15 юли от 22 ч. в Sofia Live Club.    “Това беше малко спонтанно хрумване. С Кейто сан имаме... прочети още »
29.04.201514:07

Jamie Dornan бе обявен за най-сексапилен мъж за 2015

Актьорът, прочул се с ролята на милиардера Christian Grey във филма "Петдесет нюанса сиво", е начело в класацията на сп. "Heat" за 2015, съобщава life.dir.bg.   Топ 10 на сп. "Heat": 1. Jamie Dornan 2. Zac Efron 3. Harry Styles 4. Diego Barrueco 5. Harry Judd 6. David Beckham 7. Calvin... прочети още »
29.04.201513:16

Jennifer Lopez ще дава уроци по отслабване (видео)

Латино дивата Jennifer Lopez наскоро стартира своето бизнес начинание, което има за цел да представи по-голям спектър от възможности за жените и да ги образова, пише бгнес.   Lopez подтиква дамите да добият повече увереност в себе си и да открият един по-здравословен начин на живот чрез хранителни добавки, редовни тренировки и... прочети още »
29.04.201512:13

Рут Колева със симфоничен концерт в Sofia Live Club

След като за четвърта поредна година Рут получи номинация за изпълнителка на годината, певицата готви много изненади и нова музика. След успеха на разпродадения й концерт със Софийска Филхармония, Рут  ще се качи на сцената на Sofia Live Club на 9 май, за да представи ексклузивно магията на музиката под съпровода на симфонични... прочети още »
28.04.201517:01

Kanye West смята да наблегне на модата

Kanye West мисли позитивно за бъдещето си като дизайнер в модната индустрия, пише бгнес.   "Радвам се много на успеха, който постигна колекцията ми през седмицата на модата и още повече на подкрепата от други големи имена в тази индустрия." заяви звездата за списание "Paper". Рапърът-дизайнер дебютира с новата си... прочети още »
28.04.201516:22

Stages на Josh Groban стана #1 във Великобритания

Josh Groban оглави британската класация за албуми за пръв път в своята кариера със записа Stages.   Албумът е колекция от кавъри на някои от най-великите театрални музикални творби, които Groban описва като "чудесно аранжирани песни, устояли на времето” и които той избира, заради комбинацията от "невероятна мелодия и... прочети още »
28.04.201513:37

José Carreras се сбогува с българската публика в края на годината

Великият испански тенор José Carreras ще каже последно сбогом на родната публика с концерт на 3 декември в София, който ще остане в историята.   Българските почитатели на единия от знаменитите “Трима тенори” ще бъдат сред малкото щастливци в света, които ще могат да го видят на живо за последен път, преди... прочети още »