Шоубизнес

14.04.201509:27

Рекорден интерес към Carl Cox в България

Диджеят и абсолютен фаворит на българската публика, чието име повече от десетилетие стои начело на партитата с най-многобройна публика в София и на Cacao Beach - Carl Cox -  продължава да вдига летвата.    Този път той отбелязва нови рекорди по интерес в социалните мрежи с потвърдили над 10 000 посетители за предстоящото му... прочети още »
09.04.201516:23

P!nk с отличие за текстописец

P!nk ще получи наградата на BMI за текст на песен, информира бгнес.   Изпълнителката на "Just Give Me A Reason" бе обявена за носител на престижното отличие за "изключителните й постижения в писането на песни и глобалното й въздействие върху поп културата и развлекателната индустрия". "P!nk е изключителен... прочети още »
09.04.201515:48

Пластмасовият Исус забрани на Kim Kardashian да паркира в Ел Ей...

На места по улиците на Лос Анджелис се появиха знаци, забраняващи на Kim Kardashian и нейните сестри Khloe и Kourtney да паркират "по всяко време", съобщава бгнес.   Всъщност става дума за осъществяване на идея на художник, известен с творческия псевдоним "Пластмасовият Исус". На него му омръзнали уличните... прочети още »
09.04.201515:05

Manu Chao с La Ventura става част от EXIT 2015!

Музикантът-революционер, активист и един от най-значимите гласове на съвременната уърлд сцена Manu Chao ще се включи в Exit Festival 2015 и ще излезе на Main Stage в събота, 11 юли! Седем години след историческия му концерт на Петроварадинската крепост, когато 35 000 гърла пяха в един глас с него, Manu Chao се завръща това лято с турнето... прочети още »
09.04.201511:35

ОСТАВА и P.I.F. със съвместен концерт в Берлин през май

ОСТАВА и P.I.F. ще изнесат съвместен лайв в Берлин на 24 май. Събитието ще се състои в един от най-популярните клубове в града – Lido (Cuvrystrasse 7), чийто капацитет побира близо 500 души.    Освен че концертът ще се състои навръх един от най-светлите български празници, датата е перфектна за подобен род забавления, тъй... прочети още »
08.04.201516:32

Mischa Barton даде майка си под съд

Актрисата Mischa Barton е завела съдебен иск срещу своята майка Nuala Barton, в който я описва като алчна жена, която е вземала пари от заплатата на дъщеря си и в крайна сметка я е изхвърлила от имението й на стойност 7,8 млн. долара.   В изявление пред сп. "People" адвокатът на Barton заяви, че от самото начало Nuala е... прочети още »
08.04.201516:08

Jason Derulo издава четвъртия си студиен албум през юни (видео)

След като доминира в радио ефира като най-въртения артист от мъжки пол за 2014 и направи зрелищно изпълнение на наградите 2015 iHeart Awards, Jason Derulo готви издаването на новия си албум Everything Is 4 на 2 юни. Закупилите предварително Everything Is 4 ще получат веднага чисто новото парче "Get Ugly", за която Jason се събира с... прочети още »
08.04.201515:47

Сантра с нова песен с участието на Криско (видео)

Сантра и Криско пускат първо съвместно парче със заглавие "Не ми убивай кефа“. Те обединяват усилия за втори път след "Късно за романтика“, което също беше по музика, текст и аранжимент на Krisko Beats. В новия хит обаче авторът се включва и с вокално изпълнение.    "Исках да работя отново с Krisko... прочети още »
07.04.201516:57

Nick Cannon пише скандална книга за брака си с Mariah Carey

Nick Cannon е подписал сделка за книга, в която да опише без задръжки брака си с Mariah Carey и дивата е бясна от предателството му, пише dailymail.co.uk.   Mariah отказа да даде на Nick парите, които искаше при разтрогването на брака им - $30 милиона, макар предбрачният му договор да предвиждаше много по-малко - и сега той смята да... прочети още »
07.04.201515:15

Avril Lavigne планира албум по Коледа

Avril Lavigne, която отсъства от музикалната сцена заради лаймска болест, работи по издаването на нов албум по коледните празници, информира бгнес.   30-годишната изпълнителка на хита "Complicated" сподели, че винаги е искал да създаде коледен албум, но никога не й е оставало достатъчно време за това. "Сега чувствам,... прочети още »
07.04.201512:18

Leonardo DiCaprio вдига еко курорт на острова си край Белиз

Leonardo DiCaprio е започнал изграждането на екологичен курорт върху собствения си малък остров край бреговете на централноамериканската малка държава Белиз, разазва самият той в интервю за "Ню Йорк таймс", цитирано от бгнес.   DiCaprio, който се увлича в гмуркането, за първи път посети Белиз през 2005. "Веднага се... прочети още »