Шоубизнес

07.04.201515:15

Avril Lavigne планира албум по Коледа

Avril Lavigne, която отсъства от музикалната сцена заради лаймска болест, работи по издаването на нов албум по коледните празници, информира бгнес.   30-годишната изпълнителка на хита "Complicated" сподели, че винаги е искал да създаде коледен албум, но никога не й е оставало достатъчно време за това. "Сега чувствам,... прочети още »
07.04.201512:18

Leonardo DiCaprio вдига еко курорт на острова си край Белиз

Leonardo DiCaprio е започнал изграждането на екологичен курорт върху собствения си малък остров край бреговете на централноамериканската малка държава Белиз, разазва самият той в интервю за "Ню Йорк таймс", цитирано от бгнес.   DiCaprio, който се увлича в гмуркането, за първи път посети Белиз през 2005. "Веднага се... прочети още »
06.04.201513:38

David Guetta се събира с Nicki Minaj за сингъла “Hey Mama” (видео)

David Guetta издава още едно завладяващо парче от новия си албум Listen. Песента е "Hey Mama", а вокалите в нея са дело на самата Nicki Minaj и холандския продуцент Afrojack.    Сингълът е третата съвместна колаборация на Guetta и Minaj. За работата по парчето диджеят разказва: "Комбинацията от ърбан и електронна... прочети още »
06.04.201512:17

Beyoncé посвети новата си песен на годишнината им с Jay Z (видео)

Beyoncé тихомълком пусна любовна песен, посветена на съпруга й, хип-хоп магната Jay Z, достъпна само на новата му платформа Tidal, пише бгнес.   Певицата публикува на страницата си във Фейсбук 15-секунден откъс от баладата "Die With You" в чест на 7-годишнината от сватбата на двойката. "Скъпи, събуждам се, само... прочети още »
06.04.201511:48

Robert Pattinson се сгоди?

Почитателките на Robert Pattinson са отчаяни и обезкуражени. Красавецът вампир от "Здрач" се е сгодил с приятелката си Tahliah Barnett, известна като FKA Twigs.   Новината изтърва колега на годеницата, певецът T-Pain, в разговор с изданието "Vulture". В един момент в разговора станало дума ще участва ли Tahliah в... прочети още »
03.04.201514:26

Румънеца и Енчев и Greg Bannis от Hot Chocolate творят за дамите

Хип-хоп дуетът Румънеца и Енчев и бившият вокал на Hot Chocolate - Greg Bannis отново се събраха покрай общата си страст – хубавите жени и големите комфортни коли. Именно от тези две споделени влечения се роди и новото им съвместно парче "My Love Is Your Love".     Песента е посветена на по-нежната половинка... прочети още »
03.04.201513:56

Чуй новото парче на Robin Schulz с Ilsey

Запазената му марка са черните очила и безпогрешният усет за хитови клубни парчета. Това е диджеят Robin Schulz, станал международна звезда с редица успешни парчета. Като първият немски изпълнител, който влиза в световната Shazam класация, Robin си извоюва 7 златни и 25 платинени записа и завладя дансингите по цял свят с хитове като... прочети още »
03.04.201510:38

Стенли с първи концерт в Лондон на 8 май

Стенли ще гостува за първи път с концерт в Лондон на 8 май 2015. Събитието ще се състои в легендарния The 100 Club на Оксфорд Стрийт. На сцената ще се изявят и още две групи – набиращите скорост Jeremy? и английската инди-банда The Wondersmiths.   Стенли отскоро работи с момчетата от Jeremy?, като те, на практика, по време на... прочети още »
02.04.201517:13

Lady Gaga иска да се премести до родителите си

Lady Gaga и годеникът й Taylor Kinney си търсят жилище в Манхатън за 20 милиона долара, пише бгнес   Звездата иска да се установи близо до къщата на родителите си. Тя и бъдещият й съпруг държат да имат голяма веранда или друго открито пространство. Изпълнителката държи къщата да бъде близо до родния й дом, където все още живеят... прочети още »
02.04.201516:28

Avril Lavigne е била на легло заради Лаймска болест

Канадската певица Avril Lavigne разкри, че в продължение на пет месеца е била на легло заради Лаймска болест и че се е страхувала, че умира, пише бгнес.   30-годишната певица мистериозно изчезна от радара на всички за месеци, но отказваше да каже какво й е. Имаше кратко съобщение, в което подканяха феновете й да се молят за нея,... прочети още »
02.04.201513:59

Taylor Swift e най-влиятелният човек в поп музиката

Певицата Taylor Swift оглави класацията за най-влиятелни хора в поп музиката според 4Music, пише бгнес.   Певицата изпревари  Ed Sheeran, Sam Smith, Rihanna и Ariana Grande, които бяха останалите претенденти за титлата. Победителят се избира от комисия от експерти в музикалната индустрия след анкета на 55 милиона души в... прочети още »