Шоубизнес

06.03.201514:14

Timberlake и Biel ще спрат работа след раждането

Justin Timberlake и Jessica Biel ще се скрият от камерите и ще се откажат от светските си ангажименти след раждането на бебето им, което се очаква да е съвсем скоро, пише бгнес.   Двамата споделиха, че са изключително развълнувани, че ще стават родители толкова скоро. Jessica Biel, която се омъжи за певеца през 2012 в Италия, трябва... прочети още »
06.03.201514:03

Madonna ще раздава новия си албум

Madonna ще подари безплатно копие на новия си албум на всеки фен в Северна Америка, който си купи билет за предстоящото й световно турне. Подаръкът ще е под формата на безплатен даунлоуд.   Поп суперзвездата ще стартира мащабното си турне в Маями, Флорида на 29 август и ще включи в него градове в САЩ, Канада и Европа.... прочети още »
06.03.201513:49

Shania Twain обяви последното си турне

Певицата Shania Twain обяви последното си турне, съобщи бгнес.   Звездата, чийто албум от Come On Over (1997) продължава да е най-продаваният кънтри албум на всички времена, ще направи 48 концерта в САЩ и Канада, като ще започне от юни. "Това е последното ми турне, така че ще дам всичко от себе си", заяви Twain за... прочети още »
05.03.201516:26

Зарязаха публично Chris Brown

Приятелката на Chris Brown приключи публично връзката им, след като стана ясно, че има бебе от друга жена.   Дългогодишната приятелка на изпълнителя, Karrueche Tran, която понесе много от тежкия характер и проблемите в живота на любимия си, заяви, че не й трябва "бебешка драма" и пожела късмет на сбогуване.... прочети още »
05.03.201515:35

Madonna: "Критиките към възрастта ми са тесногръдие"

Madonna обясни защо винаги ще приема сексуалната си страна и разкритикува всички, които я нападат заради възрастта й.   Въпреки че е на 56, тя често прави пикантни изпълнения, пише бгнес. Това обаче често й навлича много критики, което тя смята за несправедливо. Емблематичната попзвезда наскоро обясни защо не мисли, че е твърде... прочети още »
05.03.201512:09

Kylie Minogue не се е отказала от любовта

Самообявилата се за фен на "серийната моногамност" Kylie Minogue сподели, че не се е отказала да търси мъжа на живота си, информира бгнес.   След няколко дългосрочни връзки певицата все още не е изгубила надежда, че ще намери своята сродна душа. 46-годишната австралийка заяви пред списание "Sunday Life", че... прочети още »
04.03.201515:00

Графа посреща началото на пролетта в Терминал 1

Графа ще представи ударна лайв програма на сцената на Терминал 1 с бандата си и вокална група ЛаТиДа на 21 март.    Програмата, с която феновете ще посрещнат първия ден на пролетта е комбинация от акустичния концерт "Домино” и изцяло нови аранжименти на част от песните, изпълнени с динамика и енергия, специално... прочети още »
04.03.201511:45

Chris Brown има дете

Chris Brown е баща на дъщеричка, разкри TMZ.  9-месечното момиченце е от 31-годишния бивш модел Nia, която Breezy познава от няколко години.    Според източниците на изданието Nia и Chris са в отлични отношения, но не са романтично обвързани. "Засега не изглежда, че бащата плаща формално някаква издръжка, макар да не е... прочети още »
04.03.201511:07

Madonna не е забранила наркотиците на децата си

Кралицата на попа Madonna шокира почитателите си, като призна, че разрешава на децата си да използват наркотици, пише бгнес.   Певицата, която гостува в шоуто на Jonathan Ross, разказа точно какво се е случило на сцената на наградите BRIT, когато падна пред хилядната публика и пред милионите зрители пред екрана. Madonna... прочети още »
27.02.201516:49

Kanye West публично се извини на Beck

Kanye West публично се извини на Beck 3 седмици, след като рапърът организира мълчалив протест на наградите Grammy, когато рокмузикантът спечели наградата за албум на годината.   West се качи на сцената при връчването на наградите и изглеждаше готов да прекъсне речта на Beck, но размисли в последния момент, усмихна се и се върна на... прочети още »
27.02.201516:22

Beyoncé отбеляза годишнина от фитнес кампания на Obama

Beyoncé засне видеоклип за петата годишнина от старта на фитнес кампанията на американската първа дама Michelle Obama.   В клипчето изпълнителката прави кратки упражнения, с които да насърчи почитателите си и децата да тренират, за да бъдат във форма. Съпругата на президента Barack Obama избра Beyoncé за посланик на... прочети още »