Шоубизнес

09.02.201509:53

Beyonce и Jay Z вече не са най-влиятелните музиканти

Звездното семейство Beyonce и Jay Z, което миналата година оглави класацията на Billboard със 100-те най-влиятелни личности в музикалната индустрия, тази година изпадна от челните позиции, пише бгнес.   Двойката бе начело на списъка през 2014, когато бяха признати за най-влиятелните творци в музикалната сфера, което отчасти се... прочети още »
06.02.201513:25

Любо Киров с концерт в Sofia Live Club тази събота

На 7 февруари менторът в музикалното риалити X factor, певецът Любо Киров, гостува на сцената на Sofia Live Club.   На сцената с певеца ще се качат и музикантите Маестро Живко Петров, Калин Вельов и Ангел Дюлгеров, които са неразделна част от концертните му изяви.   Началото на купона е в 23:00, но клубът открива парти нощта... прочети още »
06.02.201511:58

Kelly Clarkson загубила гласа си след раждането

Kelly Clarkson разкри, че е била в паника и се страхувала за кариерата си, тъй като загубила гласа си след раждането на дъщеря й, пише бгнес.   Изпълнителката и Brandon Blackstock посрещнаха първото си дете River Rose през юни миналата година. Сега Clarkson разкри, че тогава се паникьосала от факта, че гласът й буквално изчезнал след... прочети още »
05.02.201514:18

Nicole Scherzinger се раздели с Lewis Hamilton

Nicole Scherzinger се разделила окончателно със своя приятел състезател от "Формула 1" Lewis Hamilton. Двамата от доста време имаха проблеми във връзката си и се разделяха многократно, припомня бгнес.   Певицата наскоро се премести от САЩ във Великобритания, като според нейни близки това е било, за да може да е... прочети още »
05.02.201514:10

Gwen Stefani се чуди на дългия си брак

В интервю за "Космополитън" американската певица Gwen Stefani се чуди колко продължителен е бракът й Gavin Rossdale, пише бгнес.   "Ние преминахме заедно през толкова много неща, направо е чудо, че останахме заедно за толкова дълго време", отбеляза певицата, която има 12-годишен брак с Rossdale. Според нея... прочети още »
04.02.201514:52

Eros Ramazzotti: Новият албум е почти готов

Eros Ramazzotti обяви в официалната си страница във Фейсбук, че почти е готов със записите на новия си албум, пише бгнес. Дискът трябва да излезе през пролетта, когато ще се роди и първият син на звездата.   Според приближени до изпълнителя, албумът е вдъхновен в по-голямата си част от щастливото събитие и ще бъде посветен на... прочети още »
04.02.201514:06

Brad Pitt и Angelina Jolie живеят отделно два дни седмично

Brad Pitt и Angelina Jolie прекарват разделени по два дни всяка седмица, информира бгнес. Двойката, която се омъжи през август след девет години съвместно съжителство, е имала "големи проблеми", докато снимала съвместния си филм "By The Sea" миналата година.   Запознати източници твърдят, че отношенията им в... прочети още »
04.02.201512:21

Adele и Phil Collins ще работят заедно

Adele и певецът и музикант Phil Collins по всяка вероятност ще работят заедно.   Двамата изпълнители е трябвало по-рано да влезнат в студиото, но бременността на Adele е попречила на техните общи проекти.н В момента тя подготвя своето завръщане на музикалната сцена със записа на нов албум, който по всяка вероятност ще включва и дуета... прочети още »
03.02.201517:09

Жената и децата на Robin Williams в битка за имуществото му

Децата на Robin Williams се чувстват съкрушени, след като мащехата им е подала документи в съда, за да оспори завещанието на актьора.   Вдовицата на актьора Susan Schneider е в съдебна битка с трите му пълнолетни деца - Zachary, Zelda и Cody - от предишните му бракове за имущество, което той им е завещал. В правните документи,... прочети още »
03.02.201516:06

Beyoncé ще пусне програма за веганска диета

Beyoncé насърчава феновете си да се откажат от животинските продукти, като стартира нейна собствена схема за веган хранене, информира бгнес.   Изпълнителката и съпругът и, рапърът Jay-Z, изцяло са променили начина си на хранене през последните години, заменяйки месото и млечните продукти с прости растителни храни. Сега... прочети още »
03.02.201512:32

Preyah в нова песен с Tri O Five (видео)

След промените в състава през 2014 и след поредица от концерти, Tri O Five се представи успешно пред публика.    В началото на 2015, бандата представя “Его“ - първо авторско парче на български език, включено в предстоящия им първи студиен албум и официалния видеоклип към него. Режисьор на видеото е Павел Павлов,... прочети още »