Шоубизнес

19.01.201513:21

Beyoncé отново подхрани слуховете за бременност

Beyoncé, която разкри първата си бременност по изненадващ начин на червения килим, отново подхрани спекулациите, че чака второ дете.   В последните седмици певицата е забелязвана само с широки дрехи и винаги държаща в ръце предмети, които закриват корема й. Последният опит да покрие част от тялото си беше направен вчера на път... прочети още »
16.01.201516:15

Ето кои са номинираните за BRIT 2015

Стана ясно кои са номинираните за музикалните награди BRIT през 2015! На 25-ти февруари в Лондон ще се състои церемонията по връчванетo на най-престижните отличия на Острова. ю   Ето и кои са изпълнителите, които ще се състезават в отделните категории.   Най-добър солов изпълнител: Damon Albarn Ed Sheeran George... прочети още »
16.01.201515:47

Pitbull получи ключа на Маями

Рапърът Pitbull получи навръх рождения си ден ключа на Маями, съобщава бгнес.     Той му беше връчен лично от кмета Thomas Regalado, който благодари на изпълнителя за неговата работа за града. Regalado дори нарече Armando Christian Pérez, както е истинското име на изпълнителя, вдъхновение за бъдещите... прочети още »
15.01.201514:44

Ето коя е най-излъчваната българска песен за 2014 година

През 2014 година най-излъчваната песен е “Малките неща” на Preyah.    През 2014 количеството родна продукция беше едно от най-значителните в сравнение с последните години и конкуренцията беше сериозна, но българите оцениха красивата песен на Preyah с най-голямо внимание.    TOP 10 BG Airplay... прочети още »
15.01.201514:08

Robbie Williams и Jimmy Page се карат заради имот

Две от звездите на музикалния шоубизнес са в остър конфликт заради имот, пише бгнес.   Robbie Williams и Jimmy Page обитават съседни къщи в Лондон - и двете във викториански стил и паметници на културата. Неотдавна Williams пожела да модернизира своята, като сложи асансьор, и за целта подаде съответната молба до общината. Page обаче... прочети още »
15.01.201512:22

Два дена до трибюта на Dream Theater с Тео Койчинов

Една от звездите в нашето радио семейство, водещият Тео Койчинов, е подготвил страхотен 90 мин. live, който ще се случи в уникалния по отношение на звук и обстановка Sofia Live Club.   Преди повече от година барабанистът Венелин Венков и китаристът Димитър Николов решават да направят трибют на най-успешната прогресив рок банда... прочети още »
14.01.201514:36

Madonna и Ed Sheeran ще пеят на сцената на Grammy 2015

Поп иконата Madonna и Ed Sheeran (чиито албум е сред претендентите за отличие) ще се присъединят към звездите на сцената на музикалните награди Grammy на 8 февруари.   Сред другите музиканти, избрани да изпълнят част от репертоара си на сцената на най-гледаните музикални награди, са и ветераните AC/DC. Ariana Grande, която... прочети още »
14.01.201513:41

Ето коя холивудска звезда е новата тръпка на Rihanna

Leonardo DiCaprio породи слухове за връзка с Rihanna, след като двамата били забелязани на парти на сп."Плейбой" в събота вечерта, а след това си тръгнали заедно, пише бгнес.   Според непотвърдена информация свидетели видели актьора да целува Rihanna, но други отричат такова нещо да се е случвало, или поне не пред хорските... прочети още »
14.01.201510:43

“Thinking Out Loud” на Ed Sheeran стана платинен в Щатите

Ed Sheeran изпрати старата година и посрещна новата 2015 с поредния успех.    След като последният му сингъл “Thinking Out Loud” получи платинен сертификат в Австралия, Канада, Дания, Италия, Нова Зеландия, Швеция и родната на Sheeran Великобритания,  песента се сдоби с такъв и в Съединените Щати, където отчете... прочети още »
13.01.201513:04

Jennifer Lopez е гола съблазнителка в новия си филм

Jennifer Lopez ще покаже прелестите си във филма "The Boy Next Door" ("Поклонникът"), който тръгва по кината следващия месец, пише бгнес.   Ако отчетем физическата форма, която Lopez, 45, демонстрира на церемонията по връчването на наградите "Златния глобус", за нейните почитатели предстоят... прочети още »
13.01.201511:58

Adele си купува имение в Малибу

Adele купува имение на брега на морето в Малибу, където да пише музика и да се отпуска със съпруга си Simon Konecki и двегодишния им син Angelo, пише бгнес. Изпълнителката, която има апартамент в Лос Анджелис и къща в Брайтън, Югоизточна Англия, търси нов дом в Калифорния, където да се съсредоточава върху музиката си.   "Adele... прочети още »