Шоубизнес

14.01.201510:43

“Thinking Out Loud” на Ed Sheeran стана платинен в Щатите

Ed Sheeran изпрати старата година и посрещна новата 2015 с поредния успех.    След като последният му сингъл “Thinking Out Loud” получи платинен сертификат в Австралия, Канада, Дания, Италия, Нова Зеландия, Швеция и родната на Sheeran Великобритания,  песента се сдоби с такъв и в Съединените Щати, където отчете... прочети още »
13.01.201513:04

Jennifer Lopez е гола съблазнителка в новия си филм

Jennifer Lopez ще покаже прелестите си във филма "The Boy Next Door" ("Поклонникът"), който тръгва по кината следващия месец, пише бгнес.   Ако отчетем физическата форма, която Lopez, 45, демонстрира на церемонията по връчването на наградите "Златния глобус", за нейните почитатели предстоят... прочети още »
13.01.201511:58

Adele си купува имение в Малибу

Adele купува имение на брега на морето в Малибу, където да пише музика и да се отпуска със съпруга си Simon Konecki и двегодишния им син Angelo, пише бгнес. Изпълнителката, която има апартамент в Лос Анджелис и къща в Брайтън, Югоизточна Англия, търси нов дом в Калифорния, където да се съсредоточава върху музиката си.   "Adele... прочети още »
13.01.201509:21

Чуй новото парче на Charli XCX с Rita Ora - “Doing It”

Британската звезда Charli XCX издаде новото си парче “Doing It”, с участието на Rita Ora. Сингълът е част от дългоочаквания нов албум на певицата Sucker, който ще бъде на българския пазар от 16 февруари. Новата песен “Doing It” е продуцирана от добрия приятел на Charli Ariel Rechtshaid (Beyoncé, HAIM) и Mr.... прочети още »
12.01.201515:11

Филми, събрали холивудски двойки

Много холивудски знаменитости се влюбват на снимачната площадка. Ето няколко от тях и филмите, които са ги събрали, подбрани от бгнес.   "Къщата на сенките" (Dreamhouse) събра Рейчъл Уайз и Даниел Крейг. Двамата бяха приятели в продължение на много години, преди да започнат работа по филма. Връзката им започна през... прочети още »
09.01.201513:02

Тео Койчинов със страхотен live: Tribute to Dream Theater

Една от звездите в нашето радио семейство, водещият Тео Койчинов, е подготвил страхотен 90 мин. live, който ще се случи в уникалния по отношение на звук и обстановка Sofia Live Club.   Tribute to Dream Theater е амбициозен проект, с който надъхани музиканти, воглаве с Венелин Венков (Ку-ку бенд) ще ни пренесат в магията от... прочети още »
09.01.201510:58

Мастило с концерт в Sofia Live Club

На 24 януари в Sofia Live Club Мастило ще започнат годината със специален лайв. На сцената освен музикантите от бандата ще се качат и изпълнителите от MastiloMusic – бандата NI.co, рапърът Liter Jack и Албена Танева.    Новите лица на лейбъла MastiloMusic ще нагреят сцената с новите си авторски парчета, а Мастило ще... прочети още »
08.01.201515:44

Jennifer Lopez и Casper Smart си дават втори шанс?

Jennifer Lopez и Casper Smart породиха слухове, че може да се съберат.   Двамата бяха двойка между октомври 2011 и юни 2014, но са решили да си дадат втори шанс. Те са били забелязани заедно на Нова година в Лас Вегас, където певицата имаше концерт в хотел "Сизърс Палас", пише бгнес.   След като се разделиха... прочети още »
08.01.201514:02

Актьорите, които са верни на съпругите си

Без унизителни слухове, нито компрометиращи снимки... Невероятно, но факт - съществуват богати и известни мъже, които са напълно отдадени на своите съпруги. Френският вестник "Фигаро", цитиран от бгнес, разкрива кои са те.   Мат Деймън се запозна със сервитьорка пред 2003 и две години по-късно се ожени за нея. Той признава:... прочети още »
07.01.201511:18

David Guetta пусна “What I Did For Love” с Emeli Sande

Listen, шестият студиен албум на David Guetta, който излезе на 24 ноември, съдържа разнообразни и изключително интересни и сполучливи колаборации с артисти от различни стилове. Диджеят променя обичайния си стил на работа, включвайки китари и пиано за пръв път в свой запис. С Listen Guetta поема рискове, осъществява множество различни идеи и... прочети още »
06.01.201516:59

Eros Ramazzotti очаква първи син

Най-обичаният италиански поп-изпълнител Eros Ramazzotti и съпругата му, топмоделът Marica Pellegrinelli, очакват второ дете, информира бгнес.   Италианската красавица обяви, че е бременна половин година след пищната им сватба, която се състоя през юни миналата година. Eros от своя страна сподели пред италианските медии, че е на... прочети още »