Шоубизнес

12.01.201515:11

Филми, събрали холивудски двойки

Много холивудски знаменитости се влюбват на снимачната площадка. Ето няколко от тях и филмите, които са ги събрали, подбрани от бгнес.   "Къщата на сенките" (Dreamhouse) събра Рейчъл Уайз и Даниел Крейг. Двамата бяха приятели в продължение на много години, преди да започнат работа по филма. Връзката им започна през... прочети още »
09.01.201513:02

Тео Койчинов със страхотен live: Tribute to Dream Theater

Една от звездите в нашето радио семейство, водещият Тео Койчинов, е подготвил страхотен 90 мин. live, който ще се случи в уникалния по отношение на звук и обстановка Sofia Live Club.   Tribute to Dream Theater е амбициозен проект, с който надъхани музиканти, воглаве с Венелин Венков (Ку-ку бенд) ще ни пренесат в магията от... прочети още »
09.01.201510:58

Мастило с концерт в Sofia Live Club

На 24 януари в Sofia Live Club Мастило ще започнат годината със специален лайв. На сцената освен музикантите от бандата ще се качат и изпълнителите от MastiloMusic – бандата NI.co, рапърът Liter Jack и Албена Танева.    Новите лица на лейбъла MastiloMusic ще нагреят сцената с новите си авторски парчета, а Мастило ще... прочети още »
08.01.201515:44

Jennifer Lopez и Casper Smart си дават втори шанс?

Jennifer Lopez и Casper Smart породиха слухове, че може да се съберат.   Двамата бяха двойка между октомври 2011 и юни 2014, но са решили да си дадат втори шанс. Те са били забелязани заедно на Нова година в Лас Вегас, където певицата имаше концерт в хотел "Сизърс Палас", пише бгнес.   След като се разделиха... прочети още »
08.01.201514:02

Актьорите, които са верни на съпругите си

Без унизителни слухове, нито компрометиращи снимки... Невероятно, но факт - съществуват богати и известни мъже, които са напълно отдадени на своите съпруги. Френският вестник "Фигаро", цитиран от бгнес, разкрива кои са те.   Мат Деймън се запозна със сервитьорка пред 2003 и две години по-късно се ожени за нея. Той признава:... прочети още »
07.01.201511:18

David Guetta пусна “What I Did For Love” с Emeli Sande

Listen, шестият студиен албум на David Guetta, който излезе на 24 ноември, съдържа разнообразни и изключително интересни и сполучливи колаборации с артисти от различни стилове. Диджеят променя обичайния си стил на работа, включвайки китари и пиано за пръв път в свой запис. С Listen Guetta поема рискове, осъществява множество различни идеи и... прочети още »
06.01.201516:59

Eros Ramazzotti очаква първи син

Най-обичаният италиански поп-изпълнител Eros Ramazzotti и съпругата му, топмоделът Marica Pellegrinelli, очакват второ дете, информира бгнес.   Италианската красавица обяви, че е бременна половин година след пищната им сватба, която се състоя през юни миналата година. Eros от своя страна сподели пред италианските медии, че е на... прочети още »
06.01.201514:23

Jay Z може да инвестира в бизнесa на David Beckham

Jay Z може да инвестира в бизнеса на английския футболист David Beckham.   Beckham вече е инвестирал 100 милиона долара лични средства в бизнеса си в областта на футбола, припомня бгнес. Според британския вестник "Daily Star" рапърът с радост би работил с футболиста и ако някога се замисли дали да инвестира в спорта, то... прочети още »
06.01.201514:02

Синът на Arnie трябва да избира - 50 милиона или Miley

Patrick Schwarzenegger е получил страховит, шекспиров по драматизма си ултиматум - трябва да избере или попечителския си фонд в размер на $ 49 милиона, или да продължи да се вижда с Miley Cyrus.   21-годишният наследник на екшън звездата трябва да получи достъп до парите си, когато навърши 25, но близки до фамилията източници... прочети още »
05.01.201515:14

Anastacia идва в София напролет!

Anastacia ще пее за първи път в България. Концертът на американската дива ще е в НДК на 16 април, съобщава webcafe.bg.   Визитата на 46-годишната звезда у нас е в рамките на световното ѝ турне Resurrection Tour 2015, което започва с европейски дати през януари за промоция на едноименния й албум, чието име никак не е случайно.... прочети още »
05.01.201514:12

Rihanna ще прави дует с брат си

Rihanna ще помогне на по-малкия си брат да направи първите си стъпки в музикалната индустрия.   26-годишната изпълнителка, която прекарала празниците със семейството си в Барбадос, започнала да работи с малкия си брат Rorrey Fenty по музикалните му умения, пише бгнес. Той притежава талант и иска да последва сестра си в... прочети още »