Шоубизнес

02.12.201411:26

Ed Sheeran с три разпродадени концерта на стадион Wembley

След година, изпълнена с безброй успехи, Ed Sheeran обяви, че ще изнесе най-големия концерт в кариерата си досега.   Изпълнителят, който оглави два пъти британската класация за сингли през 2014 и продаде над три милиона копия от последния си албум x, ще свири на един от най-легендарните стадиони в света, Wembley, на 10 юли 2015.... прочети още »
01.12.201414:45

Jessie J все още не е влюбена в приятеля си

Jessie J не е влюбена в Luke James. Наскоро тя публично обяви връзката си и макар че е хлътнала по колегата си, все още изяснява чувствата си, но започва да го харесва все повече.   "Влюбена ли съм в момента? Опитвам се. Това е истината. Не искам да звуча гадно, но не съм влюбена… все още. Уча се как да се влюбвам. Да си... прочети още »
28.11.201413:59

"Cotton Candy" на NANA и Десислава атакува денс...

Преди дни се състоя премиерата в ефир на новото видео към парчето "Cotton Candy".    Сингълът е плод на съвместната работа на Десислава и германския рапър NANA. Деси е позната с различните си музикални превъплъщения, като в новия си проект с изпълнителя на хитовото парче от 90-те години "He’s coming”,... прочети още »
27.11.201411:53

Emeli Sande пуска нов албум

Emeli Sande пуска нов албум в началото на следващата година.   В радиопредаване британката разкри, че записите напредват много добре и в началото на новата година ще бъде пуснат следващият й албум. Той ще бъде вторият й студиен проект, след като първият продаде два милиона копия и стана един от най-продаваните албуми през... прочети още »
27.11.201411:01

Katy Perry ще пее на полувремето на Супербоул

Katy Perry ще пее на полувремето на Супербоул на 1 февруари във Финикс, съобщиха организаторите на американския шампионат по футбол и певицата, цитирани от бгнес.   Perry разкри в Туитър, че вече е започнала да изпробва идеи за шоуто. Очакваният спектакъл, който се организира всяка година на полувремето на финала на шампионата на... прочети още »
26.11.201414:07

Топ 10 на най-добре платените звезди под 30 г.

От PR гледна точна годината за Justin Bieber е ужасна. Ако човек потърси новини за него, ще открие, че наскоро се е съгласил да плати 80 000 долара на свои бивш съсед, след като замерял къщата му с яйца; че почти е приключил с курса по управление на гнева, който посещава; и че е ударил папарак в Париж.    От финансова гледна... прочети още »
26.11.201411:17

OneRepublic идват у нас на 2 юни!

OneRepublic пристигат за първи път в България на 2 юни в зала "Арена Армеец“.    Авторите на "Counting Stars”, “If I Lose Myself”, "Love Runs Out”, "Apologize”, “Good Life” и още много хитове избраха София за една от спирките в световното им турне "Native... прочети още »
25.11.201415:27

Lady Gaga: "Elton John ме спаси от наркотиците и алкохола"

Lady Gaga сподели, че сър Elton John я е спасил по време на битката й с наркотиците и алкохола.   Gaga, която е кръстница на двамата синове на Elton John, осъзнала, че има нужда от помощ, след като припаднала пияна на поляната по време на сватбата на брата на приятеля й Taylor Kinney. "Напих се и заспах на поляната по време на... прочети още »
25.11.201413:06

Лора Владова се завръща с нова песен, представя я за първи път по FM+

Популярната изпълнителка от емблематичното реалити шоу "Аз пея с Ку- Ку бенд“, е готова да превземе българския ефир с нова песен. Проектът се казва "Спомен” и е по музика на Владимир Дивизиев и текст на режисьора и актьор Атанас Колев.    "Специфичното за тази песен е, че съчетава типичното хип –... прочети още »
25.11.201411:59

Заповядайте на благотворителния концерт "ДА на новите идеи в...

“Общност за демократично образование” ви кани на благотворителния концерт, който ще се състои на 2 декември 2014, от 21:30 ч. в столичния клуб Terminal 1, а събраните средства ще се вложат в създаването на полудневен център за работа с деца на демократичен принцип.    Инициативата е подкрепена от едни от... прочети още »
24.11.201415:09

Раздадоха Американските музикални награди (галерия)

One Direction спечелиха наградата American Music Awards в главната категория "Изпълнител на годината". 42-та церемония се проведе в театъра "Нокиа" в Лос Анджелис, пише бгнес.   One Direction бяха признати и за най-добър поп/рок албум за диска Midnight Memories, както и за "най-добър рок/поп състав,... прочети още »