Шоубизнес

04.11.201413:43

Чуй “Champs Elysees” на ZAZ от новия й албум Paris

През 1969 френският изпълнител Joe Dassin изпява за пръв път “Champs Elysees” - песен, която скоро ще се превърне в един от най-известните френски шансони в света. Днес надали има човек, който да не свързва емблематичния парижки булевард “Шанз-Елизе” с песента на Dassin, в която певецът възторжено отбелязва "На... прочети още »
03.11.201414:24

Justin Timberlake и Jessica Biel очакват първото си дете

Justin Timberlake и съпругата му Jessica Biel ще стават родители, издаде ги приятелка на бъдещата майка.   Според RadarOnline.com звездната двойка ще посрещне първия си наследник през април. Източник разкри, че актрисата е бременна "поне от 3 месеца", макар все още да няма официално потвърждение от никой от двамата бъдещи... прочети още »
03.11.201413:35

Tom Cruise се среща с Miranda Kerr?

Tom Cruise има връзка с австралийската манекенка Miranda Kerr, откакто двамата се запознали в Лондон, само седмици след раздялата на красавицата с Orlando Bloom.   Актьорът бил поразен от супермодела по време на публична изява в британската столица, пише бгнес. "От ноември миналата година, откакто Tom срещнал Miranda на... прочети още »
31.10.201416:14

Jennifer Lopez: "Отнема време да обикнеш себе си"

Jennifer Lopez сподели, че голяма част от живота й е преминала в самоизмъчване, че не е достатъчно добра.   Lopez, която е майка на 6-годишните близнаци Max и Emme от третия си брак с певеца Marc Anthony, иска да бъде винаги перфектна, но едва наскоро се научила да приема несъвършенствата си, пише бгнес. "Хаосът в живота ни... прочети още »
29.10.201413:34

David Guetta издава новия си студиен албум след месец

Listen, шестият студиен албум на Guetta, който излиза на 24 ноември, обединява три години продуцентска работа с желанието на David да създава записи, които се харесват, както на огромната му армия от фенове, така и на останалата част от аудиторията.    “Можех да повторя стила, който ми донесе толкова успех, но исках да... прочети още »
29.10.201409:34

Beyoncé пуска модна фитнес линия

Beyoncé в партньорство с онлайн магазините "Topshop" стартира модна линия, която ще обедини уличната мода с фитнес стила.   Колекцията ще бъде готова и пусната по това време догодина, пише бгнес. Линията ще включва дрехи, обувки и аксесоари за ежедневието и фитнеса. Стилът е изцяло спортен, съобщи платформата за... прочети още »
28.10.201416:52

Angelina Jolie не смогва с всички ангажименти

Angelina Jolie, която отглежда шест деца със съпруга си Brad Pitt, не успява да съчетава кариерата си с грижите за семейството, информира бгнес. "Angelina се изтощава всеки ден до обяд и би искала да наеме още няколко бавачки", разкри запознат източник.   Но съпругът на актрисата не е убеден, че се нуждаят от още служители.... прочети още »
28.10.201414:57

Rihanna се наслаждава на самотата

Не си търся гадже, добре ми е сама, заяви Rihanna, която неотдавна се раздели с рапъра Drake.   В интервю за MTV по повод парфюма "Rogue Man", пуснат от Rihanna през есента на 2013, славеят от Барбадос бе попитан чувства ли се самотна след раздялата си с Drake, пише бгнес. "Не. Но наистина ми се ще да си имам някой,... прочети още »
28.10.201413:35

Robbie Williams стана татко на момче (видео)

Robbie Williams стана баща на момче.   През последните часове той споделяше в YouTube клипове как съпругата му Ayda Фийлс ражда сина им. "Никога не съм бил по-влюбен, никога не съм бил по-горд с жена си. Тя е удивителна", сподели певецът. Бебето, чието име все още не е известно, се е родило в 3:10 часа вчера следобед и тежи... прочети още »
27.10.201414:57

Lady Gaga е все още на антидепресанти

Lady Gaga сподели пред свои почитатели на концерт в Лондон, че продължава да взема ежедневно лекарства против депресия.   Певицата говори преди време за битката си с депресията, като призна, че страда най-много, когато е на турне и се почувствала особено зле в края на 2013, припомня бгнес. По време на концерта си в "О2... прочети още »
24.10.201415:38

Излизат хитовете на 80-те, претворени от музикалните звезди днес

Излиза новият албум Sounds Of The 80’S - уникална колекция, която отдава чест на най-разнообразното и ярко десетилетие в музиката, представяйки го в изпълнение на някои от най-известните съвременни артисти, сред които Sam Smith, Ed Sheeran, London Grammar, Olly Murs и Kylie Minogue.   Всяко едно от 37-те парчета е записано... прочети още »