Шоубизнес

22.10.201413:04

Kylie Minogue си взима почивка от музиката

Kylie Minogue планира да си вземе едногодишна почивка от музиката, за да се съсредоточи върху актьорската си кариера.   Певицата, която се прочу с участието си в австралийската сапунка "Съседи" от 1986 се завръща към Холивуд след няколко малки роли през последните години. "Kylie наистина иска да се отдръпне от... прочети още »
22.10.201412:51

Justin Timberlake осъди списание заради лъжи за брака му

Justin Timberlake и съпругата му Jessica Biel осъдиха списание "Heat", след като то публикувало "невярна и необоснована история" за сътресения в двегодишния им брак.   Светското списание се извини и оттегли статията, придружена със снимки на Timberlake на парти в парижки нощен клуб, пише бгнес. В материала били... прочети още »
21.10.201415:26

Adele държи в неведение текстописците си

Adele все още не е казала на авторите на тестовете към песните й дали творбите им ще бъдат включени в новия й албум.   Третият й студиен албум се очаква да излезе догодина, припомня бгнес. Американската текстописка Diane Warren, която е работила с Beyonce Knowles, Elton John и Whitney Houston, казва, че не знае дали песните й са... прочети още »
21.10.201409:39

Kylie Minogue отложи концертите си в Германия

Kylie Minogue отложи концертите си в Германия поради проблеми с германските организатори. Тя съобщи за отмяната на концертите си със съобщение, публикувано на сайта си.   "Крайно разочарована съм, че поради финансови проблеми на германските организатори няма да мога да изляза на сцената в Кьолн, Мюнхен, Берлин и Хамбург.... прочети още »
20.10.201414:55

Чуй новото парче на Calvin Harris с участието на Ellie Goulding

Calvin Harris и Ellie Goulding са отново в общ проект с парчето "Outside":     "Outside" е втората музикална колаборация между Calvin Harris и изпълнителката на "Burn" -  Ellie Goulding, след тоталния хит "I Need Your Love". Днес е премиерата на новия сингъл, след като миналата... прочети още »
20.10.201411:18

Mariah Carey и Nick Cannon се карат за попечителство над кучетата им

Mariah Carey и Nick Cannon се борят за попечителството над осемте си кучета след раздялата си, съобщава бгнес.   Бившата двойка, която сложи край на брака си през август, води жестока битка за законното попечителство над четирикраките им любимци - The Good Reverend Pow Jackson, Mutley P Gore Jackson The Third, Jill E Beans, Pipitty... прочети още »
17.10.201412:32

Kesha призна, че е била обект на сексуален тормоз

Kesha шокира света с делото, което заведе срещу бившия си дългогодишен продуцент Dr. Luke, в което твърди, че той е упражнявал физическо, вербално, емоционално и сексуално насилие спрямо нея от от момента, в който е навършила 18.   Dr. Luke отрича всички обвинения и е завел насрещно дело срещу нея за клевета. Признанията за... прочети още »
17.10.201411:28

Jennifer Lopez: "Трудно е да си самотен родител"

Дори когато си зветовно известен и богат, да си самотен родител е трудно - питайте Jennifer Lopez.   45-годишната певица и актриса се раздели през 2011 със съпруга си Marc Anthony, който е баща на 6-годишните близнаци Max и Emme и признава, че са малко положителните аспекти на липсата на баща около децата през цялото време, пише... прочети още »
17.10.201407:56

Nicole Scherzinger се страхува за живота на Lewis Hamilton

Nicole Scherzinger се страхува за живота на приятеля си пилота от Формула 1 Lewis Hamilton всеки път, когато той е на състезание.   Тя призна, че често се притеснява за безопасността на половинката си, когато той кара за "Мерцедес", пише бгнес. Притеснението й нараства, когато пилотът от Формула 1 Jules Bianchi катастрофира... прочети още »
15.10.201411:23

Christina Aguilera се завръща в "The Voice"

Christina Aguilera се завръща в американското риалити "The Voice" като съдия, след като роди дъщеря си, съобщава бгнес.   Тя реши да си вземе втора почивка от шоуто миналата година и я удължи, след като разбра, че е бременна от годеника си Matt Rutler по-рано тази година. Christina роди Summer Rain Rutler през август и сега... прочети още »
15.10.201411:06

Shakira намекна за испаноезичен албум

Shakira намекна, че може да издаде албум изцяло на испански език, след като роди второто си дете.   Тя ще роди второто си дете от футболиста Gerard Pique догодина, но вече има планове за бъдещите си проекти в професионален план. "Следващата година, след като се роди детето ни, ще започна да работя върху нов албум. Той ще бъде на... прочети още »