Шоубизнес

17.10.201412:32

Kesha призна, че е била обект на сексуален тормоз

Kesha шокира света с делото, което заведе срещу бившия си дългогодишен продуцент Dr. Luke, в което твърди, че той е упражнявал физическо, вербално, емоционално и сексуално насилие спрямо нея от от момента, в който е навършила 18.   Dr. Luke отрича всички обвинения и е завел насрещно дело срещу нея за клевета. Признанията за... прочети още »
17.10.201411:28

Jennifer Lopez: "Трудно е да си самотен родител"

Дори когато си зветовно известен и богат, да си самотен родител е трудно - питайте Jennifer Lopez.   45-годишната певица и актриса се раздели през 2011 със съпруга си Marc Anthony, който е баща на 6-годишните близнаци Max и Emme и признава, че са малко положителните аспекти на липсата на баща около децата през цялото време, пише... прочети още »
17.10.201407:56

Nicole Scherzinger се страхува за живота на Lewis Hamilton

Nicole Scherzinger се страхува за живота на приятеля си пилота от Формула 1 Lewis Hamilton всеки път, когато той е на състезание.   Тя призна, че често се притеснява за безопасността на половинката си, когато той кара за "Мерцедес", пише бгнес. Притеснението й нараства, когато пилотът от Формула 1 Jules Bianchi катастрофира... прочети още »
15.10.201411:23

Christina Aguilera се завръща в "The Voice"

Christina Aguilera се завръща в американското риалити "The Voice" като съдия, след като роди дъщеря си, съобщава бгнес.   Тя реши да си вземе втора почивка от шоуто миналата година и я удължи, след като разбра, че е бременна от годеника си Matt Rutler по-рано тази година. Christina роди Summer Rain Rutler през август и сега... прочети още »
15.10.201411:06

Shakira намекна за испаноезичен албум

Shakira намекна, че може да издаде албум изцяло на испански език, след като роди второто си дете.   Тя ще роди второто си дете от футболиста Gerard Pique догодина, но вече има планове за бъдещите си проекти в професионален план. "Следващата година, след като се роди детето ни, ще започна да работя върху нов албум. Той ще бъде на... прочети още »
15.10.201409:01

Откриха музей на Tina Turner

В Тенеси бе открит музей, посветен на музикалната звезда Tina Turner.   Музеят, който се намира само на час път с кола от Мемфис, се помещава в училището, в което е учила певицата, информира бгнес. Входът към него е безплатен. В него посетителите ще могат да видят костюми, с които звездата е излизала на сцената, както и нейни... прочети още »
14.10.201409:03

Онлайн разпродажба на дрехи на Beyoncé

Компанията Spring стартира мобилно приложение, с което потребителите ще могат да поръчват дрехи на Beyoncé.   Досега клиентите можеха да купуват дрехи на Prabal Gurung и Band of Outsiders, а от тази есен предложенията са обогатени с още една знаменитост – Beyoncé Knowles.   С приложението ще имате... прочети още »
13.10.201415:27

Selena Gomez отново заряза Bieber, флиртувал със сестрата на...

Причина за поредния разрив между младата звездна двойка Bieber и Gomez стана сестрата на реалити звездата Kim Kardashian.   Selena Gomez и Justin Bieber пристигнали в края на септември в Париж. На 30 септември Bieber й казал, че ще отиде да обядва със своите телохранители, а след това двамата могат да отидат на модно ревю, пише... прочети още »
13.10.201412:12

Jessie J: "Обичам силните мъже"

Певицата Jessie J призна, че харесва мъже, които са достатъчно уверени в себе си, за да я заговорят.   В момента тя работи върху новия си албум Sweet Talker, който трябва да излезе на пазара на 13 октомври, но успя да намери малко време за интервю с германското издание на списание "Браво". Тя сподели, че намира... прочети още »
13.10.201411:46

Shakira ще си вземе едногодишна почивка

Shakira възнамерява да се оттегли от сцената за около година, за да се посвети на бременността си и 20-месечния си син Milan.   "Нуждая се от почивка, може би за около година. И заради Милан, и заради второто бебе, което е на път", казва Shakira, която в момента е в 5-ия месец. "Кариерата ми е наистина важна, но... прочети още »
10.10.201415:50

Adele няма да издава албум тази година

Въпреки спекулациите, които уверено твърдяха обратното, Adele няма да издава нов албум до 2015, обяви официално лейбълът й.   Почитателите на певицата останаха разочаровани от новината, че британската звезда няма планове да пуска нов албум все още, пише бгнес. Последният й диск 21, излязъл през 2011, продаде над 25 милиона копия по... прочети още »