Шоубизнес

07.10.201413:46

David Guetta пусна “Dangerous” с участието на Sam Martin

След като оглави британския чарт за сингли за 7-ми път в своята кариера с парчето “Lovers On The Sun”, David Guetta застава зад пулта за песента “Dangerous” , в която отново звучат вокалите на изгряващата звезда Sam Martin.   Въпреки че е известен със своите успешни проекти, заедно с някои от най-големите... прочети още »
06.10.201413:31

Adam Levine показва сцени с кръв и секс в новия си клип (видео)

Вокалът на Maroon 5 Adam Levine прави секс с благоверната си Behati Prinsloo в най-новото си - и доста кърваво - видео.   Голата двойка, минала под венчило този юли, се въргаля в леглото в клипа на песента "Animals". В други кадри двамата се целуват голи под душ, от който върху тях тече кървава вода, пише бгнес. В... прочети още »
06.10.201412:58

Adele печели по £80 000 на ден

Adele печели по £80 000 на ден, макар че не е издавала албум от почти 4 години.   За 22 месеца до края на миналата година тя е спечелила 54 милиона паунда благодарение на двете си компании. Вестник "Sun on Sunday" съобщава, че компанията "Melted Stone" има приходи от 30 милиона паунда за срок от 14 месеца до... прочети още »
03.10.201413:02

Beyonce и Jay Z си търсят къща в Париж?

Музикалното семейство Beyonce и Jay Z си търсят нов дом във френската столица Париж.   Двамата бяха забелязани да разглеждат луксозни имоти близо до Елисейския дворец след турнето им On The Run, което приключи миналия месец, припомня бгнес. Няма информация дали искат да закупят имот или да наемат жилище за по-кратък период, също... прочети още »
03.10.201412:29

Jessie J: "Социалните мрежи ни отнеха романтиката"

Jessie J обвини социалните мрежи, че са убили романтиката.   Тя смята, че ако сайтове като Фейсбук и Туитър бъдат затворени, повече двойки ще се оженят, пише бгнес. "Мисля, че с Инстаграм и Туитър романтиката се загуби. Сега момчетата си мислят: "Имам си момиче, но на секундата мога да пиша на друго, ако ми хареса".... прочети още »
02.10.201417:15

Mila Kunis стана майка

Mila Kunis и Ashton Kutcher станаха родителите, след като актрисата роди момиченце.   Раждането е станало в болница в Лос Анджелис. За 31-годишната Kunis това е първо дете, както и за 36-годишния Kutcher, ако не се броят 3-те деца на бившата му съпруга Demi Moore, които актьорът беше осиновил.   Kunis не бе обявила... прочети още »
01.10.201416:53

Издават нов албум на Whitney Houston с изпълнения на живо

За първи път почитателите на покойната певица Whitney Houston ще могат да я видят и чуят да пее на живо чрез CD и DVD албум с нейни изпълнения, който ще излезе на пазара през есента, съобщава бгнес.   Продуцентът Clive Davis, който е признат като човека, открил Houston, съобщи, че албумът Whitney Houston Live: Her Greatest... прочети още »
01.10.201413:16

Zaz издава албума Paris през ноември

Преди 8 години Zaz (родена като Isabelle Geffroy) се премества от Бордо в Париж, започва работа като кабаретна певица, където никога не слиза от сцената и пее без микрофон. Zaz обаче не се задоволява това и решава да пее по улиците на Montmartre. Пленяващият й глас привлича все по-големи тълпи от хора, желаещи да я... прочети още »
30.09.201415:58

Nico & Vinz издават нов албум, чуй го целия

Афро-норвежкото дуо Nico & Vinz издават своя нов албум Black Star Elephant на 14 октомври. В него ще бъде включено хитовото им парче “Am I Wrong”, както и вторият им сингъл “In Your Arms”. Ексклузивно можеш да чуеш целия албум ТУК.   Въпреки че артистите са родени и израснали в Норвегия, музиката им е... прочети още »
30.09.201413:53

Ето кои са номинираните за “Q Awards”

Британското списание за музика “Q” обяви номинираните изпълнители за тазгодишните награди “Q Awards”, които ще бъдат раздадени на 22 октомври.    Известното издание връчва за пръв път музикалните отличия през 1990 и оттогава  “Q Awards” се превръщат в едни от най-важните и широко... прочети още »
30.09.201412:19

Gwen Stefani работи по солов албум с Pharrell Williams

Gwen Stefani от No Doubt работи по продължение на самостоятелния си албум от 2006, The Sweet Escape. Сега тя обедини сили с Pharrell Williams.   Мениджърът на певицата Irving Azoff съобщи новината за общата работа на Gwen и Pharrell вчера в Ню Йорк. Двамата работят по общи проекти в Маями, информира бгнес. Azoff разкри още, че... прочети още »