Шоубизнес

30.09.201415:58

Nico & Vinz издават нов албум, чуй го целия

Афро-норвежкото дуо Nico & Vinz издават своя нов албум Black Star Elephant на 14 октомври. В него ще бъде включено хитовото им парче “Am I Wrong”, както и вторият им сингъл “In Your Arms”. Ексклузивно можеш да чуеш целия албум ТУК.   Въпреки че артистите са родени и израснали в Норвегия, музиката им е... прочети още »
30.09.201413:53

Ето кои са номинираните за “Q Awards”

Британското списание за музика “Q” обяви номинираните изпълнители за тазгодишните награди “Q Awards”, които ще бъдат раздадени на 22 октомври.    Известното издание връчва за пръв път музикалните отличия през 1990 и оттогава  “Q Awards” се превръщат в едни от най-важните и широко... прочети още »
30.09.201412:19

Gwen Stefani работи по солов албум с Pharrell Williams

Gwen Stefani от No Doubt работи по продължение на самостоятелния си албум от 2006, The Sweet Escape. Сега тя обедини сили с Pharrell Williams.   Мениджърът на певицата Irving Azoff съобщи новината за общата работа на Gwen и Pharrell вчера в Ню Йорк. Двамата работят по общи проекти в Маями, информира бгнес. Azoff разкри още, че... прочети още »
29.09.201416:46

Издават "Thriller" на Michael Jackson в 3D формат

Видеоклипът към известната песен "Thriller" на Michael Jackson ще бъде издаден в 3D формат следващата година.   14-минутният клип от 1983 ще бъде преработен от неговия режисьор John Landis, след края на дело за наследството на певеца. "Това дело продължи дълги години, но в крайна сметка се споразумяхме и най-накрая аз... прочети още »
29.09.201412:35

Пиян шофьор удари колата на Jennifer Lopez

Jennifer Lopez катастрофира в калифорнийския град Малибу, предаде бгнес.   "Стояхме на светофара и изведнъж някакъв пиян идиот се натресе отзад в новата ми кола. Слава Богу, никой от нас не е пострадал", написа Lopez в акаунта си в "Инстаграм". За волана на колата седяла приятелката на Lopez – актрисата и... прочети още »
26.09.201412:56

2CELLOS идват у нас през декември!

Младите челисти - словенецът Luka Sulic и хърватинът Stjepan Hauser, познати като 2CELLOS, пристигат в София по покана на Loud Concerts на 9 декември. Концертът ще се състои в зала 1 на НДК, а шоуто им обещава да е наистина впечатляващо. Дуото разбива с челата си всички познати граници и прескача без предразсъдъци между класиката и филмовата... прочети още »
26.09.201412:46

Becky Hill пуска ново парче - “Losing”

Becky Hill можеше да поеме по лесния и много по-кратък път. Тя, на теория, можеше да стигне много по-далеч в своята кариера, ако целта й бе единствено да стане "известна”. Но Becky Hill не се интересува от слава и богатство. Тя всъщност предпочита признание без известност, ако това изобщо е възможно. Becky Hill просто иска да прави... прочети още »
26.09.201412:33

Затвор и удари с камшик за иранците в клипа на "Happy"...

Заразителната песен на Pharrell Williams "Happy" вдъхнови хиляди версии на видеото по света, в което хората се снимат из улиците на своя град. Такава версия имаше и в Иран.    Само че седемте иранци, които я заснeха бяха осъдени на шест месеца затвор и 91 удара с камшик условно при изпитателен срок от 3 години, пише... прочети още »
25.09.201415:06

Lorde стана най-добрата певица под 21 години

Певицата Lorde оглави класацията оглави годишната класация на списание "Билборд" за най-влиятелните звезди в музиката под 21-годишна възраст. 17-годишната австралийка победи групата 5 Seconds Of Summer и Justin Bieber, които останаха на второ и трето място.   Според изданието "това са най-влиятелните звезди под 21... прочети още »
25.09.201413:00

Shakira не иска да се мести от Барселона

Shakira, която очаква второто си дете с испанския национал Gerard Piqué, не иска да се мести от Барселона.   С това звездата отрече слуховете, че защитникът ще се върне в Манчестър Юнайтед, информира бгнес. Колумбийката обясни, че предпочита семейството им да живее в Барселона, вместо да се премести на Острова. Едно... прочети още »
25.09.201412:48

James Arthur се подложи на лазерна операция на очите

James Arthur е претърпял лазерна операция на очите миналата седмица.   Победителят от музикалното предаване "X Factor" решил да се подложи на операцията, за да коригира зрението си, пише бгнес. През голяма част от живота си той е носил очила или контактни лещи. James споделя, че възстановяването при него е било по-дълго от... прочети още »