Шоубизнес

21.08.201413:16

Rita Ora разбрала за края на връзката си от туитър

Rita Ora призна, че не разбира любовта.   Rita, която през юни се раздели с диджея Calvin Harris след едногодишна връзка, казва, че продължава да харесва това чувство, но го намира за объркващо, пише бгнес. "Любовта наистина е невероятна. Някои жени са обсебени от нея, а аз я харесвам. Харесвам я, защото никой не я... прочети още »
20.08.201415:33

Това ли е следващият голям развод в музиката?

Насред упоритите слухове, че най-мощната - и доскоро приемана за най-стабилна - двойка в музиката, Beyonce и Jay-Z, е пред развод, още една двойка, изглежда, е поела по същия път.   Съпругът на певицата Mariah Carey, Nick Cannon се е изнесъл от жилището им и сега живее на хотел. Двамата се разделили след серия от скандали, пише... прочети още »
20.08.201412:31

Рецептата за успех на David Guetta

Една от големите и неосъществими мечти на David Guetta е да е имал шанса да работи с Michael Jackson. Френският диджей, работил с най-големите имена в музиката, като Rihanna, Nicki Minaj, Kelly Rowland, Snoop Dogg и Usher, признава, че мечтае да направи песен с покойния Крал на попа. "Би било много яко да работя с Michael Jackson, но... прочети още »
20.08.201411:47

Kanye West иска да запише музика с Paul McCartney

Kanye West много иска да работи със сър Paul McCartney.   Рапърът е голям фен на легендата от Бийтълс и е забелязан зад сцената по време на концерт на сър Paul McCartney в Лос Анджелис миналата седмица, пише бгнес. "Kanye и Paul се познават от дълго време, но напоследък станаха по-близки. Има голяма вероятност двамата да се... прочети още »
19.08.201411:32

Виж новия клип на Taylor Swift към "Shake It Off" (видео)

Taylor Swift изкара нов клип към сингъла си "Shake It Off".    Вярна на стила си, песента е автобиографична и е адресирана към всички, които "казват, че нямам нищо в главата, че ходя на много срещи, но не мога да задържа никого до себе си, но те не знаят, че в главата ми има мелодия, която ми нашепва, че всичко ще... прочети още »
18.08.201416:05

Beyonce раздава ученически пособия на 2000 деца

Beyonce ще подари ученически пособия на 2000 деца от САЩ заедно с благотворителната си фондация BeyGood.   Певицата е избрала училища, които не получават достатъчно финансиране, в Ню Йорк, Филаделфия, Вашингтон и Балтимор. Учениците ще получат моливи, тетрадки, папки и още неща, необходими в училище, пише бгнес. Феновете на Beyonce... прочети още »
18.08.201414:26

Това ли е новото гадже на Chris Martin?

Фронтменът на Coldplay Chris Martin се среща с актрисата Jennifer Lawrence, пише бгнес. Музикантът, който се раздели със съпругата си Gywneth Paltrow след 10-годишен брак, има връзка с нейната колежка Jennifer Lawrence. Блондинката също приключи връзка тази година. През лятото тя се раздели с половинката си Nicholas Hoult (който пък, според... прочети още »
18.08.201412:04

Christina Aguilera отново стана майка

Christina Aguilera и нейният годеник Matthew Rutler станаха родители на момиченце. Това е първото общо дете на певицата и Rutler. Момиченцето се родило със секцио в събота в болница в Лос Анджелис.   33-годишната звезда има шестгодишен син Max от бившия си съпруг Jordan Bratman. В началото на годината изпълнителката съобщи щастливата... прочети още »
15.08.201417:00

Kanye West иска да построи катедрала?

Kanye West иска да построи катедрала, твърдят медите от двете страни на Океана и рядко сме се надявали някоя новина да се окаже слух толкова, колкото се надяваме за тази.   "Те искат да направят място, където да се правят сватби, погребения, кръщенета години напред. Но Kanye си е Kanye. Ще бъде нещо много грандиозно",... прочети още »
15.08.201416:25

“Am I Wrong” на Nico & Vinz е #1 в Англия

5 седмици след своя британски дебют сингълът “Am I Wrong” на Nico & Vinz зае челна позиция в класациите на Острова.  Песента направи впечатляващ скок в листа, стигайки до 1-во място. Така дуото от Осло става първия изцяло норвежки тандем, покорил чарта за сингли във Великобритания, след A-ha, които преди 29 години стават... прочети още »
15.08.201415:24

Виж най-новия клип на Macklemore и Ryan Lewis към “Arrows” (видео)

Fences се събира с Macklemore и Ryan Lewis за клипа към най-новата им песен “Arrows” - водещият сингъл от предстоящия му албум Lesser Oceans, който излиза на 14 октомври.   Заснето изцяло в Сиатъл в рамките на седмица, видеото към “Arrows” е режисирано от Jason Koenig - дългогодишен приятел и сътрудник на... прочети още »