Шоубизнес

04.09.201416:27

Концертът на Рут Колева и Стефан Вълдобрев се отменя заради времето.

Поради метеорологичните условия в София, се налага да бъде отложен дългоочакваният концерт на Рут Колева и Стефан Вълдобрев. Екпертите от националния институт по метеорология и хидрология към БАН, предоставиха на организаторите почасова информация за валежите в столицата, които се очаква да се засилят по време на провеждането на... прочети още »
04.09.201416:15

Шоу и добрина с една кофа....като за принц – 3 броя

Принцът на Монако Албер II стана поредната знаменитост, поляла се с ледена вода в подкрепа на болните от амиотрофична латерална склероза. Албер пусна видео от събитието във "Фейсбук", като предизвика същото да стори президентът на Франция Франсоа Оланд плюс още двама души. Принцът се обля с вода, стъпил върху висока скала, от... прочети още »
04.09.201410:53

Джо Манганиело и София Вергара на почивка в Мексико.

Романът между Джо Манганиело и София Вергара става все по- горещ. Върколакът от хит сериала „Истинска кръв” и секси- майката от „Модерно семейство” неотдавна обявиха, че са двойка, а вече имат своята първа страстна ваканция. Двамата събират тен на плажовете в Мексико, избягали от работата и градската суета. Естествено... прочети още »
03.09.201413:56

Kim Kardashian се съблече напълно за сп. "GQ" (галерия)

Kim Kardashian беше определена за "Жена на годината" от сп. "GQ" и получи наградата си на гала вечерята на GQ Awards.    Придружена от съпруга си Kanye West, Kim получи наградата лично от редактора на списанието Dylan Jones. Jones не представи Kim с фамилията й West, но на сцената съпругата на рапъра се... прочети още »
03.09.201410:56

Lady Gaga иска извънземна сватба. Буквално

Lady Gaga планира да се омъжи в... Космоса.   28-годишната изпълнителка иска да официализира отношенията си с 33-годишния Taylor Kinney, но не на обичайна церемония, а извън земната атмосфера - което ще стане възможно от началото на следващата година, със старта на търговските космически полети на сър Richard Branson и компанията му... прочети още »
03.09.201409:56

Adam Levine ще продуцира комедия за живота си

Adam Levine ще продуцира автобиографична телевизионна комедия.   Фронтменът на групата "Maroon 5" иска децата на Америка да бъдат вдъхновени от историята, която ще се съсредточи върху тийнейджър от нетрадиционен семейството, който мечтае да стане рок звезда, съобщава бгнес.   Сценарият ще бъде написан от сценариста... прочети още »
02.09.201416:18

Britney Spears не тъгува много за David Lucado

32-годишната Britney Spears, която се раздели с приятеля си David Lucado, сподели, че се вълнува и няма търпение да срещне някого. "Най-хубавото нещо на това гаджето да ти изневери е, че пак ще отидеш на първа среща", написа звездата в социалните мрежи.   Миналата седмица певицата обяви раздялата си с David, с когото... прочети още »
01.09.201416:19

Parov Stelar променят датата на концерта си в София

Концертът на австрийската електро суинг група Parov Stelar Band, насрочен за 4 октомври, събота, ще се състои на 3 октомври, петък. Промяната се налага заради предсрочните парламентарни избори през есента, заявиха организаторите.   Мястото и часът на събитието остават непроменени  - зала "Арена Армеец", 20ч. Всички... прочети още »
01.09.201411:14

Хакер пусна голи снимки на десетки холивудски звезди

Неизвестен засега хакер е успял да се добере до интимните фотографии на десетки холивудски актриси, пише бгнес. В списъка на звездите, чиито снимки са били публикувани в анонимния форум 4chan, попаднала звездата от филма "Игрите на глада" Jennifer Lawrence (чийто представител де факто потвърди автентичността на снимките, като обяви,... прочети още »
01.09.201410:31

Madonna нападна Lady Gaga в нова песен?

Madonna написа песен, чийто текст изразява открито презрение към колежката й Lady Gaga.   Парчето се казва "Two Steps Behind Me" и се очаква да бъде включено в новия албум на Madonna. Албумът, неин 13-и поред, излиза до края на годината. В песента Gaga, без да е цитирано директно името й, е наречена "имитаторка" и... прочети още »
29.08.201414:55

Бащата на Beyoncé: "Слуховете за развод са само трик"

Mathew Knowles, бащата на Beyoncé, разкри, че дъщеря му и съпругът й Jay Z са пуснали слуховете за развода си, за да увеличат продажбите на билети за световното си турне "On The Run". Mathew Knowles направи шокиращия коментар по време на участие в радиопредаване в Хюстън по-рано тази седмица.   Музикантите ту... прочети още »