Шоубизнес

04.08.201410:58

Beyoncé и Jay-Z спят в различни хотели по време на турнето

Beyoncé и Jay-Z отсядат в различни хотели по време на турнето си.   Двойката мина под венчило през 2008, но в последно време е преследвана от слухове за изневери след изтичането на видеозапис, на който сестрата на Beyoncé Solange напада Jay-Z в асансьор през май. Запознати източници разкриват, че двамата певци спели в... прочети още »
04.08.201410:09

Ето кои са най-продаваните британски музиканти за 2013

One Direction бяха определени за най-продаваните британски артисти за 2013, съобщава бгнес.   Успехът на музикантите дошъл през ноември, когато третият им албум Midnight Memories стана най-продаваният в света. Макар че излезе в края на миналата година, албумът беше продаден в четири милиона копия само за шест седмици. Той остави на... прочети още »
01.08.201416:27

Били Хлапето пусна парчето “А ти къде си?” с Dorothy и FeeL (видео)

Били Хлапето, младата певица Dorothy и рапъра FeeL представиха видеото към парчето “А ти къде си?”, част от наскоро излезлия дебютен албум на Хлапето В реда на нещата.   Отговорът на често задавания в рефрена на песента въпрос “А ти къде си?”, ще ви връхлети веднага след като видите видеото към нея и той е... прочети още »
01.08.201413:05

Alicia Keys е бременна за втори път

Певицата Alicia Keys е бременна с второто си дете.   Alicia избра да сподели щастливата новина на 4-та годишнина от сватбата й със Swizz Beatz, пише бгнес. Двамата имат 3-годишен син на име Egypt Daoud Dean, а сега очакват да се роди новият член на семейството им.   "Честита годишнина на любовта на моя живот",... прочети още »
31.07.201415:16

Orlando Bloom щеше да се сбие с Justin Bieber (видео)

Orlando Bloom беше уловен на запис как замахва и почти удря Justin Bieber - ако се вярва на версиите, причината е бившата му съпруга Miranda Kerr.   TMZ пуснаха кадрите, на които се вижда, че Orlando Bloom е нападнал канадеца в Ибиса. От видеото става ясно, че един от бодигардовете на певеца предпазва Bloom да стигне по-близо до... прочети още »
31.07.201412:29

Lily Allen пусна клипа към “As Long As I Got You” (видео)

Lily Allen зарадва феновете си с нов музикален клип, заснет по време на участието й в тазгодишното издание на Glastonbury Festival.    В забавното видео към сингъла “As Long As I Got You”, изпълнителката се разхожда из иконичния британски фестивал и лудее с присъстващите фенове. С цветния клип Lily изказва своята... прочети още »
30.07.201415:40

Macy Gray с нов албум наесен, чуй първия сингъл

Macy Gray съобщи, че новият й студиен албум The Way ще бъде представен на 7 октомври.   Талантливата певица и композиторка загатва какво могат да очакват феновете й в новия си сингъл "Bang Bang". Това ще бъде осмият й студиен албум, припомня бгнес. Песните са създадени и записани по време на турнето й за 14-та годишнина от... прочети още »
30.07.201412:56

George Michael намекна за събиране на Wham!

George Michael и колегата му Andrew Ridgeley проговориха за събиране на британската група Wham!.   George даде серия от интервюта като част от промоцията на новата му песен "Feeling Good", която е кавър на песента на Nina Simone от 1965. Песента ще бъде представена на 11 август, информира бгнес. Певецът разкри, че е в... прочети още »
29.07.201415:59

Beyoncé търси жилище сама

Beyoncé била забелязана на оглед на къщи в Манхатън без съпруга си Jay-Z, което подхрани слуховете, че връзката им е към своя край.   32-годишната изпълнителка засили спекулациите, че е пред развод с рапъра, след като била забелязана да оглежда сама мезонет за 21,5 милиона долара в нюйоркския квартал Челси, пише бгнес. Според... прочети още »
29.07.201415:19

Lily Allen отслабнала с... чипс

Lily Allen свалила излишните килограми, хранейки се предимно с чипс.   Британската изпълнителка, която признава, че намирала утеха в храната, докато била бременна с втората си дъщеря Marnie Rose, свалила около 19 кг, откакто роди през януари м. г., като оцелявала само на чипс. "Аз ям само много чипс, не се храня с много добре,... прочети още »
29.07.201414:18

Adele почива в Ибиса преди излизането на албума

Adele е наела вила в Ибиса за пълноценна почивка преди излизането на новия й албум.   Певицата, която се готви да пусне третия си студиен албум, иска да избяга от всякаква публичност преди да се затрупа от работа по-късно тази година. "Тя избра прекрасна къща, където ще си почива заедно със семейството си. Вилата е в близост до... прочети още »