Шоубизнес

17.07.201412:37

Обявиха официално новия албум на Adele

Новият албум на певицата Adele ще се казва 25 и ще бъде представен с турне през 2015, се казва в официален Туитър акаунт на "World Music Awards".   Adele работи по третия си албум през последните няколко месеца, припомня бгнес. Тя планира да представи проекта с голямо турне догодина. Певицата намекна, че албумът може да се... прочети още »
16.07.201416:14

Изтекоха необработени снимки на Mariah Carey

Mariah Carey и Photoshop се оказват неразделна двойка, стана ясно, след като нейни необработени снимки от сесия с прочутия фотограф Terry Richardson по черно бельо за лятното издание на сп. "Wonderland" изтекоха в мрежата.   Изтънена талия, заравнен стомах, оформена челюст и премахнати стрии и бръчки от шията са сред... прочети още »
16.07.201413:37

Rihanna се забърка в скандал с коментар за Израел и Палестина

Rihanna предизвика силно вълнение в социалните мрежи, след като изрази в Туитър подкрепата си за Палестина в конфликта й с Израел.     "#FreePalestine", написа тя вчера, но секунди след това изтри публикацията си. За нещастие не бе достатъчно бърза и посланието й бе споделено хиляди пъти, пише бгнес. Според... прочети още »
15.07.201414:34

Christina Aguilera планира сватба по Коледа

Christina Aguilera планира да се омъжи са половинката си Matthew Rutler на Коледа. Певицата, която очаква първото си дете от Matthew, обмисля сватбата им да бъде в някой тропически рай, пише бгнес. Тя иска да се омъжи няколко месеца след раждането на дъщеря им.   "Те са влюбени в Хаваи, там се сгодиха, но Christina се притеснява... прочети още »
15.07.201412:51

Новият албум на Ed Sheeran стана #1 и в САЩ

Новият албум на Ed Sheeran x стана хит на американския музикален пазар, продавайки 208 974 копия в своята първа седмица. Така записът на чаровния британец стана третия най-успешен дебют за годината. Канада, Дания и Обединените арабски емирства също обявиха впечатляващи резултати, с което броят на страните, в които албумът е #1, става 10.... прочети още »
15.07.201412:31

Чуй последния сингъл на David Guetta - “Lovers On The Sun”

След като безпрецедентно оглави Beatport класацията три поредни пъти и обяви участието си в серия от фестивали и клубове в Ibiza, David Guetta се завръща с нов дългоочакван летен сингъл! След изпипаните до съвършенство клубни парчета “Shot Me Down” и “Bad”, френският DJ представя песента “Lovers On The... прочети още »
14.07.201415:55

Онлайн брачни консултации за Beyoncé и Jay Z

Beyoncé и Jay Z използват услугите на онлайн брачен консултант.   Двойката, която в момента е на съвместното си световно турне "On The Run", провежда консултации с терапевт чрез програмата за видео чат на скайп, за да запази връзката си. "Това може да звучи драстично, но в особено Америка онлайн брачните... прочети още »
14.07.201412:45

Kylie Minogue: "Трябваше да съм егоистка в борбата с рака"

Kylie Minogue открила, че да си егоист помага в борбата срещу рака на гърдата.   Певицата признава, че е свикнала да поставя другите хора на първо място, но когато получила диагнозата рак през 2005, приела съвета на приятелите си, фокусирала се върху себе си и позволила на другите да се грижат за нея.   Тя гостува в... прочети още »
14.07.201411:46

Cheryl Cole мина тайно под венчило

Cheryl Cole се е омъжила тайно. Певицата, която се раздели с танцьора Tre Holloway преди седем месеца, минала под венчило с френския си приятел Jean-Bernard Fernandez-Versini на тайна церемония на плаж на остров Мустик през изминалия уикенд.   Запознат източник разкри пред вестник "Sun", че двойката, която започна връзката... прочети още »
10.07.201416:41

Madonna така и не зае мястото на съдебен заседател

Madonna се яви като съдебна заседателка на процес в Ню Йорк, но напусна сградата след два часа, за да не "отвлича вниманието" на съдебното заседание.   BBC уточни, че поп звездата прекарала тези два часа в отделна стая, но така и не била извикана в съдебната зала, за да проследи делото. Представител на правосъдието в... прочети още »
10.07.201412:56

Justin Bieber осъден на пробация

Калифорнийският съд осъди Justin Bieber на 2 г. пробация заради вандализъм.   В началото на т.г. съсед на Bieber в Калабасас подаде жалба срещу него, припомня бгнес. Певецът замерял дома му с яйца, нанасяйки множество щети. Инцидентът е бил заснет с видеокамера и участието в него на Bieber няма как да бъде оспорено от адвокатите... прочети още »