Шоубизнес

29.07.201410:33

Чуй най-новото парче на Lenny Kravitz - "Sex"

Новият албум на Lenny Kravitz, Strut, излиза на 23 септември. "Sex" е част от него:     "Това е едно от любимите ми парчета от албума. Записано е с минимум инструменти - китара, бас и барабани. Силата на чувството му идва от този минимализъм - той оставя повече пространство”, коментира Kravitz пред... прочети още »
28.07.201411:58

Приятелите на George Michael притеснени за здравето му

Приятелите на певеца George Michael са притеснени, че той живее като отшелник след катастрофата по-рано тази година.   През месец май George бе настанен в болница, след като внезапно се разболял в дома си в Лондон, припомня бгнес. Неговите приятели и съседи се притесняват за здравословното състояние на певеца. Те рядко виждат George... прочети още »
28.07.201411:18

Lily Allen предизвика разследване заради фалшив арест (снимка)

Австралийската полиция започна разследване заради снимката, която Lily Allen публикува за кратко в туитър.   Снимката е била направена на шега и показва британската изпълнителка на колене и с белезници, "арестувана" от полицията в Куинсланд, обаче австралийската федерална полиция хич не намерила фотото за забавно. Техният... прочети още »
28.07.201410:14

Арестуваха пореден преследвач на Rihanna

Бездомен мъж е арестуван, защото преследвал Rihanna.   Kevin Mcglynn (53) е задържан в четвъртък, защото оставял заплашителни бележки пред дома на Rihanna в Ню Йорк, пише бгнес. Вестник "Ню Йорк Поуст" съобщава, че след мъжът е получил обвинение в преследване, заплахи и тормоз. Той е задържан без право на гаранция, след... прочети още »
25.07.201416:45

One Direction обявиха филма "Where We Are" (видео)

One Direction анонсираха предстоящия концертен филм "Where We Are", създаден по време на едноименното им световно турне. Филмът ще има само една прожекция в уикенда между 11 и 12 октомври 2014. "Where We Are" ще бъде излъчен в киносалоните на повече от 50 държави по целия свят и са планирани малко над 10 хиляди... прочети още »
25.07.201412:30

Coldplay, Ed Sheeran и Paramore на iHeartRadio Music Festival

Coldplay, Ed Sheeran и Paramore са част от звездите, които ще пеят на четвъртия ежегоден музикален фестивал на интернет платформата iHeartRadio, собственост на Clear Channel Broadcasting, Inc. Събитието ще се състои на 19 и 20 септември в MGM Grand Hotel and Casino, Лас Вегас.   iHeartRadio Music Festival ще събере над 15 от... прочети още »
24.07.201415:04

Britney Spears ще създаде колекция бельо

Някои от най-запомнящите се моменти в кариерата на Britney Spears са се случвали, докато тя е била облечена в костюми, които на практика представляват атрактивно бельо, пише бгнес. А сега вече тя превърна личните си предпочитания в част от кериерата си: Britney става дизайнер на бельо.   Тя няма да прави блестящи гащички за поп... прочети още »
24.07.201413:36

Lana Del Rey мечтае за страстна любов

Lana Del Rey смята, че една връзка в голяма степен се базира върху секса и ако няма такъв или не е на ниво, всяка любов е обречена.   29-годишната певица е на мнение, че няма как една връзка да е здрава без качествен секс. "Обичам осезаемата, страстна любов. Ако няма връзка на физическо ниво, няма как тази любов да просъществува... прочети още »
23.07.201416:11

Snoop Dogg пушил марихуана в Белия дом

Snoop Dogg заяви, че при посещение в Белия дом е пушил в тоалетната марихуана, съобщи Daily caller.   Сайтът се позовава на изявление на рапъра в неговото интернет шоу Double G News Network, в което му гостувал Jimmy Kimmel. Именно пред госта си изпълнителят разказал подробности по пушенето си в президентската сграда във Вашингтон.... прочети още »
23.07.201415:58

Cheryl Cole получи рози за 10 000 паунда

Съпругът на Cheryl Cole, Jean-Bernard Fernandez-Versini, явно иска да покаже, че няма да се скъпи да направи съпругата си щастлива и купил на певицата рози за 10 000 паунда, които й поднесъл на сватбеното им тържество в Лондон тази седмица.   Изпълнителката и нейният съпруг празнуваха сватбата си с приятели и роднини в понеделник... прочети още »
22.07.201415:37

Inna с нов летен сингъл с участието на Pitbull

Inna пусна най-новата си песен “Good Time”, в която участва и Pitbull. Това е второто съвместно парче на двете латино звезди, които през 2013 пуснаха сингъла “All The Things”.      “Good Time” е втората песен от новия албум на певицата, който ще излезе в Европа и в Съединените Щати... прочети още »