Шоубизнес

21.07.201411:38

Shakira постави рекорд във Facebook

Shakira постави нов рекорд през изминалата седмица - тя стана първият човек в света със 100 милиона фена в социалната мрежа Facebook.    Според Книгата на рекордите на Гинес тя я поставила рекорда след като е пуснала своя снимка във Facebook на стадион Маракана в Бразилия, пише profit.bg. Shakira пя по време на церемонията на... прочети още »
18.07.201413:26

Britney Spears остави 300% бакшиш за неплатена сметка

Britney Spears остави 100 долара бакшиш на сервитьорка в ресторант, след като забрави да плати сметката.   Певицата се почувствала "ужасно", след като тя и приятелят й David Lucado по грешка си тръгнали от ресторанта, без да платят сметката си от 30 долара, припомня бгнес. Тя решила да даде на сервитьорката 300% бакшиш... прочети още »
18.07.201413:14

Shakira породи слухове за втора бременност

Колумбийските медии твърдят, че певицата Shakira и футболистът Gerard Pique очакват второ дете. Смята се, че певицата е бременна за втори път, пише бгнес. Първото дете на Shakira и Pique е родено през януари миналата година и се казва Milan.   Слуховете плъзнаха по-рано тази седмица след изпълнението на Shakira на финала на... прочети още »
18.07.201413:00

Излязоха номинациите за MTV VMA: Beyonce, Eminem и Iggy Azalea водят

Beyoncé получи най-много номинации за предстоящите MTV Video Music Awards, а Eminem и Iggy Azalea я следват по петите с по седем номинации.   Ако победят в нощта на наградите, Beyoncé и Eminem ще се озоват на трето място по спечелени трофеи в историята на VMA - съответно с 12 и 11 статуетки. Рекордът все така принадлежи... прочети още »
17.07.201413:45

Кръстиха нов вид буболечка на Jennifer Lopez

Учени от Пуерто Рико кръстиха нов вид водно насекомо на певицата Jennifer Lopez.   Родителите на J.Lo са родом от Пуерто Рико. Именно това вдъхновява биолога Vladimir Pesic да нарече новия вид насекомо, който открил, Litarachna lopezae, пише бгнес. "Причината за необичайния ми избор на име за този нов вид насекомо е много... прочети още »
17.07.201412:52

Jason Derulo ще пее на Teen Choice Awards 2014

Телевизионната компания FOX разкри, че един от изпълнителите, които ще участват на тазгодишните Teen Choice Awards, е Jason Derulo. Хитовият R&B артист, който изгря през 2009, се радва на най-успешната година в музикалната си кариера досега.    Derulo ще изпълни парчетата “Talk Dirty” и “Wiggle”, по... прочети още »
17.07.201412:37

Обявиха официално новия албум на Adele

Новият албум на певицата Adele ще се казва 25 и ще бъде представен с турне през 2015, се казва в официален Туитър акаунт на "World Music Awards".   Adele работи по третия си албум през последните няколко месеца, припомня бгнес. Тя планира да представи проекта с голямо турне догодина. Певицата намекна, че албумът може да се... прочети още »
16.07.201416:14

Изтекоха необработени снимки на Mariah Carey

Mariah Carey и Photoshop се оказват неразделна двойка, стана ясно, след като нейни необработени снимки от сесия с прочутия фотограф Terry Richardson по черно бельо за лятното издание на сп. "Wonderland" изтекоха в мрежата.   Изтънена талия, заравнен стомах, оформена челюст и премахнати стрии и бръчки от шията са сред... прочети още »
16.07.201413:37

Rihanna се забърка в скандал с коментар за Израел и Палестина

Rihanna предизвика силно вълнение в социалните мрежи, след като изрази в Туитър подкрепата си за Палестина в конфликта й с Израел.     "#FreePalestine", написа тя вчера, но секунди след това изтри публикацията си. За нещастие не бе достатъчно бърза и посланието й бе споделено хиляди пъти, пише бгнес. Според... прочети още »
15.07.201414:34

Christina Aguilera планира сватба по Коледа

Christina Aguilera планира да се омъжи са половинката си Matthew Rutler на Коледа. Певицата, която очаква първото си дете от Matthew, обмисля сватбата им да бъде в някой тропически рай, пише бгнес. Тя иска да се омъжи няколко месеца след раждането на дъщеря им.   "Те са влюбени в Хаваи, там се сгодиха, но Christina се притеснява... прочети още »
15.07.201412:51

Новият албум на Ed Sheeran стана #1 и в САЩ

Новият албум на Ed Sheeran x стана хит на американския музикален пазар, продавайки 208 974 копия в своята първа седмица. Така записът на чаровния британец стана третия най-успешен дебют за годината. Канада, Дания и Обединените арабски емирства също обявиха впечатляващи резултати, с което броят на страните, в които албумът е #1, става 10.... прочети още »