Шоубизнес

15.07.201414:34

Christina Aguilera планира сватба по Коледа

Christina Aguilera планира да се омъжи са половинката си Matthew Rutler на Коледа. Певицата, която очаква първото си дете от Matthew, обмисля сватбата им да бъде в някой тропически рай, пише бгнес. Тя иска да се омъжи няколко месеца след раждането на дъщеря им.   "Те са влюбени в Хаваи, там се сгодиха, но Christina се притеснява... прочети още »
15.07.201412:51

Новият албум на Ed Sheeran стана #1 и в САЩ

Новият албум на Ed Sheeran x стана хит на американския музикален пазар, продавайки 208 974 копия в своята първа седмица. Така записът на чаровния британец стана третия най-успешен дебют за годината. Канада, Дания и Обединените арабски емирства също обявиха впечатляващи резултати, с което броят на страните, в които албумът е #1, става 10.... прочети още »
15.07.201412:31

Чуй последния сингъл на David Guetta - “Lovers On The Sun”

След като безпрецедентно оглави Beatport класацията три поредни пъти и обяви участието си в серия от фестивали и клубове в Ibiza, David Guetta се завръща с нов дългоочакван летен сингъл! След изпипаните до съвършенство клубни парчета “Shot Me Down” и “Bad”, френският DJ представя песента “Lovers On The... прочети още »
14.07.201415:55

Онлайн брачни консултации за Beyoncé и Jay Z

Beyoncé и Jay Z използват услугите на онлайн брачен консултант.   Двойката, която в момента е на съвместното си световно турне "On The Run", провежда консултации с терапевт чрез програмата за видео чат на скайп, за да запази връзката си. "Това може да звучи драстично, но в особено Америка онлайн брачните... прочети още »
14.07.201412:45

Kylie Minogue: "Трябваше да съм егоистка в борбата с рака"

Kylie Minogue открила, че да си егоист помага в борбата срещу рака на гърдата.   Певицата признава, че е свикнала да поставя другите хора на първо място, но когато получила диагнозата рак през 2005, приела съвета на приятелите си, фокусирала се върху себе си и позволила на другите да се грижат за нея.   Тя гостува в... прочети още »
14.07.201411:46

Cheryl Cole мина тайно под венчило

Cheryl Cole се е омъжила тайно. Певицата, която се раздели с танцьора Tre Holloway преди седем месеца, минала под венчило с френския си приятел Jean-Bernard Fernandez-Versini на тайна церемония на плаж на остров Мустик през изминалия уикенд.   Запознат източник разкри пред вестник "Sun", че двойката, която започна връзката... прочети още »
10.07.201416:41

Madonna така и не зае мястото на съдебен заседател

Madonna се яви като съдебна заседателка на процес в Ню Йорк, но напусна сградата след два часа, за да не "отвлича вниманието" на съдебното заседание.   BBC уточни, че поп звездата прекарала тези два часа в отделна стая, но така и не била извикана в съдебната зала, за да проследи делото. Представител на правосъдието в... прочети още »
10.07.201412:56

Justin Bieber осъден на пробация

Калифорнийският съд осъди Justin Bieber на 2 г. пробация заради вандализъм.   В началото на т.г. съсед на Bieber в Калабасас подаде жалба срещу него, припомня бгнес. Певецът замерял дома му с яйца, нанасяйки множество щети. Инцидентът е бил заснет с видеокамера и участието в него на Bieber няма как да бъде оспорено от адвокатите... прочети още »
09.07.201415:54

Pharrell Williams: "Това е годината на жената!"

Pharrell Williams обяви 2014 за годината на жената. Рапърът взе участие в Джаз фестивала в швейцарския град Монтрьо. "2014 е годината на жената", каза той пред публиката и насърчи хората да се борят за равенство на половете.   Той сподели, че никога не си е помислял, че песента му "Happy" ще стане толкова... прочети още »
09.07.201411:48

Pamela Anderson се развежда

Pamela Anderson подаде молба за развод, само няколко месеца след като се омъжи отново за бившия си съпруг Rick Salomon.   Русокосата секс бомба мина за първи път под венчило с филмовия продуцент и професионален покер играч през 2007, но два месеца по-късно бракът им беше анулиран, припомня бгнес. Anderson и Salomon подновиха връзката... прочети още »
09.07.201411:23

Странните ритуали на Rita Ora преди сън

Rita Ora обича да спи близо до вратата, за да може да избяга през нощта, ако пожелае. Британската певица често отсяда в хотел заради натоварения си график, пише бгнес. Макар да й липсва собственото й легло, Rita има специални ритуали преди лягане.   "Винаги спя от дясната страна и винаги трябва да бъде близо до вратата, за да... прочети още »