Шоубизнес

10.07.201412:56

Justin Bieber осъден на пробация

Калифорнийският съд осъди Justin Bieber на 2 г. пробация заради вандализъм.   В началото на т.г. съсед на Bieber в Калабасас подаде жалба срещу него, припомня бгнес. Певецът замерял дома му с яйца, нанасяйки множество щети. Инцидентът е бил заснет с видеокамера и участието в него на Bieber няма как да бъде оспорено от адвокатите... прочети още »
09.07.201415:54

Pharrell Williams: "Това е годината на жената!"

Pharrell Williams обяви 2014 за годината на жената. Рапърът взе участие в Джаз фестивала в швейцарския град Монтрьо. "2014 е годината на жената", каза той пред публиката и насърчи хората да се борят за равенство на половете.   Той сподели, че никога не си е помислял, че песента му "Happy" ще стане толкова... прочети още »
09.07.201411:48

Pamela Anderson се развежда

Pamela Anderson подаде молба за развод, само няколко месеца след като се омъжи отново за бившия си съпруг Rick Salomon.   Русокосата секс бомба мина за първи път под венчило с филмовия продуцент и професионален покер играч през 2007, но два месеца по-късно бракът им беше анулиран, припомня бгнес. Anderson и Salomon подновиха връзката... прочети още »
09.07.201411:23

Странните ритуали на Rita Ora преди сън

Rita Ora обича да спи близо до вратата, за да може да избяга през нощта, ако пожелае. Британската певица често отсяда в хотел заради натоварения си график, пише бгнес. Макар да й липсва собственото й легло, Rita има специални ритуали преди лягане.   "Винаги спя от дясната страна и винаги трябва да бъде близо до вратата, за да... прочети още »
08.07.201415:30

Освиркаха Kanye West на Wireless Festival

Kanye West вероятно горчиво съжалява, че беше хедлайнер на лондонския Wireless Festival, след като беше освиркан солидно от фенове в петък.   Рапърът, който заместваше Drake - комуто се наложи да се оттегли по здравословни причини - преживя неприятни моменти, когато феновете в парка Финсбъри реагираха, меко казано, неентусиазирано на... прочети още »
08.07.201413:29

Taylor Swift: "Музиката е като любовна връзка"

Taylor Swift сравни музиката с любовните връзки. Певицата, известна с това, че пише песни за предишните си партньори, каза, че откриването на нови артисти или албуми може да е нещо като "имам несериозна връзка" или "открих единствения", пише бгнес.   "Някои видове музика са само за забавление, като несериозна... прочети още »
07.07.201415:34

Jason Mraz с нов албум и световно турне

Jason Mraz обяви детайли по предстоящото си турне, включващо сцени по целия свят. Датите ознаменуват новия албум на Mraz, Yes!, който излиза на 15 юли.   Турнето Yes! започва този август със серия от концерти в Северна Америка и многобройни изненадващи изпълнения в избрани градове. За него Mraz се събира с приятелите си... прочети още »
07.07.201415:24

Пуснаха допълнителни билети за концерта на Hugh Laurie

Ограничен брой билети на партера и в оркестрината за концерта на "доктора" с най-специфично чувство за хумор в света, Hugh Laurie, се пускат в продажба от днес. Това се налага поради големия интерес към концерта на 11 юли в зала 1 на НДК, когато актьорът ще стъпи за първи път на родна земя заедно със своя "The Copper Bottom... прочети още »
07.07.201413:47

Robbie Williams счупи ръката на фенка (видео)

Robbie Williams остави своя почитателка със счупена ръка, след като падна върху нея от сцената по време на концерт в Нюкясъл, Англия. Изпълнителят имаше концерт в градската "Metro Radio Arena", но нямаше късмет - падна от сцената и се приземи върху ръката на Margaret Nash, пише бгнес (вижда се след 1:30 минута във... прочети още »
04.07.201410:54

Rita Ora не спира да вярва в любовта

Певицата Rita Ora не спира да вярва в любовта въпреки турбулентния си личен живот.   Британската певица имаше връзка с певеца и продуцент Calvin Harris от миналата година, но миналия месец той обяви края на отношенията им. Преди две години тя имаше връзка и с Rob Kardashian, но и там нещата не се развиха добре, тъй като Rob публично... прочети още »
04.07.201410:23

"Happy" на Pharrell Williams е най-продаваният сингъл на...

Песента на Pharrell Williams бе обявена за най-продаваният сингъл за тази година.   Песента, която излезе през октомври миналата година, оглави класациите за продажби във Великобритания, припомнят бгнес. На Острова са продадени 1,3 милиона копия през първите 6 месеца по данни на The Official Charts Company. "Happy" е... прочети още »