Шоубизнес

17.06.201414:15

Justin Bieber записва дует с Chris Brown

Justin Bieber и Chris Brown записват дуетна песен. 20-годишният тийнейджър записвал в звукозаписно студио с R&B звездата през уикенда, пише бгнес. За да зарадва почитателите си, той качи снимка от съвместната им работа в Инстаграм.     Все още няма никакви подробности за песента. Изглежда тя ще бъде специална... прочети още »
17.06.201411:45

Бившият на J-Lo заплаши медиите със съд

Бившият приятел на Jennifer Lopez Casper Smart заплаши, че ще предприеме правни действия срещу медии, публикуващи фалшиви информации за личния му живот.   Танцьорът, който се раздели с поп дивата J-Lo, е изпратил предупреждение до редакторите на TheDirty.co, разпространил информацията, че Smart е замесен в любовна афера с... прочети още »
16.06.201412:38

Pink за голата си фотосесия: "По-добре силна, отколкото...

Pink засне еротична фотосесия за австралийското сп. Who. 34-годишната звезда показа татуировките си и споделя за увереността в себе си. "Сега съм в най-добра форма през целия си живот", похвали се певицата, цитирана от бгнес.   Източникът на увереността й в себе си е осъзнаването, че е в добра физическа форма, макар и да е... прочети още »
16.06.201412:04

Kelly Clarkson роди момиченце

Носителката на Grammy, 32-годишната Kelly Clarkson роди момиченце.   Kelly и нейният съпруг и музикален мениджър Brandon Blackstock обявиха новината в Туитър. "Нашето момиченце River Rose Blackstock се появи на бял свят на 12 юни! Благодарим на всички за добрите пожелания! Brandon и аз сме на седмото небе от... прочети още »
16.06.201411:05

Marc Anthony ще плаща двойна издръжка за децата си

Marc Anthony ще трябва да плаща по 26 800 долара всеки месец на бившата си съпруга Dayanara Torres в сравнение с 13 4000 долара преди няколко месеца.   Първоначално бившата изгора на музиканта, която е майка на двете му деца Cristian (13) и Ryan (10), поискала зашеметяващата сума от 123 426 на месец, пише бгнес. Тя обяснила пред... прочети още »
16.06.201410:11

Beyonce се отказала от развод заради второ бебе?

Привидно перфектното семейството на Beyonce и Jay Z може би не е толкова идеално, колкото се представя пред обществото.   След бурната реакция на сестрата на Beyonce, която нападна Jay Z в асансьор на 5 май и беше заснета от камерите, всяка стъпка на двойката се следи под лупа, пише бгнес. Появиха се не само слухове, че бракът им е... прочети още »
13.06.201414:43

Kimbra с нов албум през август

Kimbra издава нов албум, озаглавен The Golden Echo, на 19 август.    The Golden Echo е амбициозен, изтънчен, и сложен проект, точно като създателката си. Родената в Нова Зеландия певица и авторка на песни пише парчетата в спалнята си, която е превърнала в студио, в квартала Silver Lake на Лос Анджелис. Докато твори е... прочети още »
13.06.201412:42

Jennifer Lopez отрече връзка с друг танцьор

Латино дивата Jennifer Lopez отхвърли слуховете, че е започнала нова връзка със звездата от американския формат "Dancing With The Stars" Maksim Chmerkovskiy.   Певицата, която се раздели с приятеля си Casper Smart по-рано този месец, отхвърли спекулациите, разпространени тази седмица, че има връзка с нов танцьор, пише... прочети още »
12.06.201415:26

Чуй новия сингъл на David Guetta - "Blast Off"

След като влезе директно на  първо място в Beatport за безпрецедентния трети път тази година с последното си парче “Bad”, оглавило европейските клубни класации и станало втория най-пускан сингъл в Spotify за изминалата седмица, David Guetta се завръща с още един проект заедно с австралийския DJ и продуцент Kaz James. Парчето... прочети още »
12.06.201411:43

Nicole Scherzinger се завръща с "Your Love” (видео)

Nicole Scherzinger се завръща с видеото към новия си сингъл, "Your Love”, който ще излезе официално на 13 юли.      "Your Love” е първият сингъл, който Nicole издава за новия си лейбъл след подписването на договор в началото на тази година със Sony Music Entertainment. Пeсента е пилотен сингъл от... прочети още »
12.06.201411:25

Céline Dion с нов импресарио след оттеглянето на René

За пръв път от началото на своята кариера Céline Dion щеи има нов импресарио, след като съпругът й René Angélil каза, че напуска поста, който заемаше повече от 30 години.   Новият импресарио ще бъде неговият дългогодишен приятел Aldo Giampaolo. Той ще оглави компанията "Les Productions Feeling".... прочети още »