Шоубизнес

10.06.201415:31

Чуй новата песен на La Roux - "Tropical Chancer"

La Roux се завръща с ново изпълнение! "Tropical Chancer" е третото парче от предстоящия й нов албум, Trouble In Paradise.     То идва след промоционалното "Let Me Down Gently" и официалния сингъл "Uptight Downtown".     Излизането на албума е планирано за 7 юли и идва 5... прочети още »
10.06.201413:39

Katy Perry релаксира на тропическа ваканция (снимки)

Katy Perry сподели в Инстаграм снимки от тропическата си ваканция.   На фотосите певицата изглежда отпочинала и щастлива. На една от снимките тя е облечена с жълт бански костюм в две части, а в ръката си държи табелка, на която пише "Ти се появи, аз се усмихнах".      "Люлея се в хамака под... прочети още »
10.06.201412:16

Halle Berry ще плаща солена издръжка на бившия си приятел

Американски съд постанови актрисата Halle Berry да плаща издръжка от 16 000 долара на месец на бившия си приятел Gabriel Aubry.   47-годишната звезда, която има 6-годишна дъщеря Nahla от Aubry, ще трябва да плаща издръжката, докато детето навърши 19 години или завърши гимназия, пише бгнес. Съдия от Лос Анджелис присъди на канадския... прочети още »
09.06.201415:41

Psy показа клипа към "Hangover" с участието на Snoop...

Дългоочакваната колабиорация на Psy със Snoop Dogg вече е онлайн.     Кореецът продължава да разбива рекорди - миналия месец "Gangnam Style" официално стана първото парче  с над 2 милиарда гледания в YouTube - но дали "Hangover" ще представи някакви постижения, тепърва ще разберем. прочети още »
09.06.201412:44

Ако звездите приличаха на рисунките на феновете си (галерия)

Една от формите на изразяване на обожание към любимата звезда е да го/я нарисуваш. Разбира се, както всяка друга форма на изява, резултатът от това много зависи от способностите на твореца, които понякога са... да кажем, надценени.   Ето как биха изглеждали лицата на тези 11 звезди, ако наистина приличаха на това, което феновете им... прочети още »
09.06.201411:33

Jennifer Lopez и Casper Smart били разделени от месеци

Jennifer Lopez обяви официално края на връзката си с танцьора Casper Smart. Връзката им продължи повече от 2 години.   "Casper е свободен човек и може да се вижда и да говори, с когото сам пожелае. Мисълта, че той умишлено си е писал съобщения с транссексуална, е просто смешна. Той не е такъв човек", издава източник на... прочети още »
06.06.201413:57

44 двойки знаменитости, които поразително си приличат (галерия)

Срещали ли сте някога човек, който удивително много да прилича на ваш близък или познат? Или пък на самите вас? Едва ли има хора, които никога в живота си да не са се натъквали на двойници, пише Фрамар. Някой би си помислил, че подобна прилика между двама души, които не споделят едно и също родословно дърво, все пак се среща... прочети още »
05.06.201412:23

EXIT Adventure Bulgaria тръгва на турне!

EXIT Adventure Bulgaria – събитието, което ще подгрее българската публика за най-добрия европейски фестивал – ще се състои не само в София, а и в още 3 български града с още 3 вдъхновяващи концерта на 5 любими български групи и музиканти.   Приключението започва на 11 юни, четвъртък от 20:00 часа в Пловдив (летен бар... прочети още »
05.06.201410:47

Бодигардовете на Michael Jackson написаха книга за края му

Когато през 2007 излиза iPhone, всички искат такъв, включително Краля на попа – Michael Jackson. Двама от бодигардовете на Michael Jackson - Bill Whitfield и Javon Beard - издадоха книга, в която разказват за работата си за звездата в последните му години, пише Профит.    В книгата се обръща внимание на това,... прочети още »
05.06.201410:16

Ricky Martin: "Да си самотен баща не е трудно"

Ricky Martin смята, че не е "трудно" да си самотен баща, пише бгнес.   Певецът, който се раздели с партньора си Carlos Gonzalez Abella през януари, отглежда 5-годишните си близнаци Matteo и Valentino сам. Той споделя, че им дава "много любов" и се радва на живота им заедно. "Това е пътуване, в което се... прочети още »
04.06.201415:50

Tori Amos пристига в София с Trevor Moss & Hannah-Lou

За да затвърди енергичността и иновативния си дух, Tori Amos избра да гостува в България със свежото британско дуо Trevor Moss & Hannah-Lou, които ще подготвят публиката за една приказна музикална вечер. На 20 юни в Зала 1 на НДК британците ще подгреят Tori Amos, преди тя да се появи на сцената с дългоочавания от всички нов албум... прочети още »