Шоубизнес

04.06.201415:50

Tori Amos пристига в София с Trevor Moss & Hannah-Lou

За да затвърди енергичността и иновативния си дух, Tori Amos избра да гостува в България със свежото британско дуо Trevor Moss & Hannah-Lou, които ще подготвят публиката за една приказна музикална вечер. На 20 юни в Зала 1 на НДК британците ще подгреят Tori Amos, преди тя да се появи на сцената с дългоочавания от всички нов албум... прочети още »
04.06.201415:11

Enrique Iglesias: "Двуезичните песни ме държат нащрек"

Enrique Iglesias смята, че като пее и на английски, и на испански език остава по върховете на музикалните класации, пише бгнес.    Най-хубавото нещо в последния му албум Sex and Love е, че има песни и на двата езика, смята певецът. Той споделя, че се забавлява с тези песни по време на участие. Песните на два езика му помагат да... прочети още »
04.06.201412:26

Casper Smart изневерил на J Lo с транссексуална (снимка)

Връзката на Jennifer Lopez и Casper Smart е пред разпадане, пишат медиите отвъд океана.   Причината за това е, че 27-годишният Casper се вижда зад гърба на приятелката си с транссексуалния модел Xristina Marie (на снимката). Пред списание "The Dirt" Xristina признава, че е имала афера с приятеля на латино дивата.... прочети още »
03.06.201413:45

Клеопатра - последната роля на Jolie?

Angelina Jolie, която ще изиграе Клеопатра в нова адаптация за живота на египетската владетелка, намекна, че това може да е последната й филмова роля.   С думите си актрисата потвърди слуховете, че ще се включи в екипа на филма, но пред BBC намекна, че това може да е краят за нея: "Не е ли това една подобаваща роля за завършек... прочети още »
03.06.201412:53

Chris Brown се чувства благословен на свобода

Chris Brown сподели, че се чувства благословен, след като днес бе освободен от затвора, съобщава бгнес. Певецът попадна зад решетките през месец март, а днес бе освободен. Той отпразнува свободата си с публикация в Туитър. "Смирен и благословен", написа той.   Brown бе арестуван, след като беше изгонен от рехабилитационен... прочети още »
03.06.201410:15

Rihanna се появи полугола на наградите CFDA (галерия)

Rihanna беше почетена на наградите на CFDA (Съвета на модните дизайнери на Америка) за влиянието си върху индустрията в ролята й на най-вълнуващ посланик на модата вчера вечерта.   И кой освен Rihanna би съумял да стане център на вниманието на всички само с присъствието си, без да трябва дори да помръдне? Не само харизматичната й... прочети още »
02.06.201415:57

Robert Pattinson фаворит за ролята на Indiana Jones

Robert Pattinson може да изиграе Indiana Jones, съобщава бгнес.   Звездата от поредицата "Здрач" е фаворит да замени Harrison Ford в продължението на Disney на култовата приключенска сага. "Disney проучва дългострочните си варианти за поредицата Indiana Jones. Те смятат, че поредицата има огромен потенциал на много... прочети още »
02.06.201412:50

Demi Lovato: "Сексапилът е самоувереност"

Сексапилът означава "да си уверена и да ти е добре в собствената ти кожа", заяви 21 годишната Demi Lovato в интервю за сп. "Maxim", пише бгнес. На въпроса коя част от собственото си тяло тя смята за най-добра, певицата без да се замисля отвърна "Дупето ми".   "Сексът е част от живота и е лично... прочети още »
02.06.201412:31

Kylie Minogue напусна звукозаписната си компания

Kylie Minogue напусна дългогодишната си звукозаписна компания Parlophone след разочароващите продажби на последния й албум Kiss Me Once.   Певицата издаде 12-я си студиен албум през март, но до момента той е продаден само в 60 000 копия. Сега Kylie решила да изостави лейбъла след 15-годишна съвместна работа, съобщава... прочети още »
31.05.201417:12

Deep Zone Project жънат успехи в САЩ и Канада

Вече почти месец Deep Zone Project  неуморно реди концерт след концерт в САЩ и Канада. До момента групата се е разписала в Ню Йорк, Чикаго, Вашингтон, Торонто, Монреал, Кейп Код, а предстоят концерти в Лас Вегас и Лос Анджелис, които ще бележат края на едномесечното турне.   От началото до момента шоуто на българската формация... прочети още »
30.05.201412:18

Katy Perry покани принц Harry на ваканция

Katy Perry покани британския принц Harry да я придружи на ваканция в Маями, пише бгнес. Миналата седмица певицата прекрати връзката си с 35-годишният DJ Diplo и не крие привличането си към принц Harry, затова го покани да отидат заедно на ваканция в Маями.   "Katy винаги си е падала по принц Harry. Тя реши да бъде игрива и го... прочети още »