Шоубизнес

28.03.201412:08

EXIT 2014 Fusion Stage: околосветско пътешествие за четири дни

За пореден път Fusion Stage – втората по големина сцена за жива музика на EXIT и новаторската Riffs & Beats Stage ще ни отведат на околосветско пътешествие от 10 до 13 юли.  То ще започне с британски дъб, ще продължи с американски рок, ще премине през германски инди-фолк, чак до корейски ембиънт метъл и японски алтернативен... прочети още »
28.03.201411:28

Курс по... "Miley Cyrus" стартира в Ню Йорк

Феновете на певицата Miley Cyrus вече могат да изучават подробно живота и кариерата й благодарение на специален "Курс по Miley Cyrus", предложен от колежа Скидмор, Ню Йорк.   Декани от частен арт колеж в Саратога Спрингс подкрепят звездата и изучават поведението й в курс, наречен "Социологията на Miley Cyrus: раса,... прочети още »
28.03.201410:52

Jessie J организира безплатен концерт за рождения си ден

За да отпразнува подобаващо предстоящия си рожден ден, британската поп звезда Jessie J ще изнесе безплатен концерт за почитателите си в Лондон.   Изпълнителката реши да зарадва феновете си, като прекара най-специалния си ден от годината заедно с тях. Jessie обяви изненадата часове преди началото на концерта и призова желаещите да... прочети още »
27.03.201414:56

P Diddy отново стана Puff Daddy

P Diddy обяви предстоящото излизане на своя най-нов студиен албум, на който ще стои старото му име - Puff Daddy, информира бгнес.   Това е 7-и студиен албум за рапъра и първи от 2010, когато излезе Last Train to Paris. Феновете на музиканта обаче са по-развълнувани от новината, че Puff Daddy, който после стана P Diddy, а... прочети още »
27.03.201412:26

Akon: "Приключих с Lady Gaga, защото кариерата й залязва"

Хип-хоп певецът Akon твърди, че прекратяването на отношенията му с екстравагантната изпълнителка Lady Gaga се дължи на залеза в нейната кариера.   Според признанията на звездата Lady Gaga вече не е толкова популярна колкото е била преди и определено е загубила предишния си блясък и слава. "Прекратих отношенията си с Gaga... прочети още »
27.03.201411:53

Hugh Laurie с концерт в София на 11 юли

"Докторът" с най-специфично чувство за хумор в света, Hugh Laurie, пристига в България на 11 юли за концерт, част от световното турне по представяне на албума Didn`t It Rain. На сцената на зала 1 на НДК "Д-р Хаус" ще излезе заедно със своя The Copper Botton бенд.   Добил световна популярност с култовата си роля в... прочети още »
26.03.201416:49

Madonna ще режисира нов филм

Madonna ще бъде режисьор на адаптацията на романа "Ade: A Love Story", която разказва за романса между една студентка и африканец.   Певицата, която направи режисьорския си дебют през 2011 с историческия романтичен филм "W.E.", ще стане зад камерата за адаптацията на романа на Rebecca Walker "Ade: A Love... прочети още »
26.03.201416:10

Mary J. Blige ще пее на сватбата на Kim и Kanye

Kim Kardashian и Kanye West, които ще се оженят на пищна церемония във Франция тази пролет, са поканили певицата Mary J. Blige да пее на сватбата им.   Двойката все още не е получила потвърждение от изпълнителката, но младоженците искрено се надяват R&B звездата да се съгласи да бъде с тях в най-специалния им ден. "Една от... прочети още »
26.03.201415:48

Gwyneth Paltrow и Chris Martin се развеждат

Gwyneth Paltrow и Chris Martin обявиха, че се развеждат след 11 години брак.   Двамата публикуваха и съвместно съобщение: "С изпълнени с тъга сърца съобщаваме, че решихме да се разделим. Повече от година направихме всичко възможно - и заедно, и поотделно - да видим какво би могло да е възможен вариант за нас, но стигнахме до... прочети още »
26.03.201412:03

Taylor Swift се отказва от любовните връзки

Taylor Swift е решила да си вземе почивка от романтичните срещи и да се съсредоточи върху професионалните си ангажименти, за което я е посъветвал нейният екип.   Певицата неведнъж се е изказвала откровено по въпроса за връзките си и как бившите й партньори я вдъхновяват да напише всеки следващ хит. За голямо разочарование на хората,... прочети още »
25.03.201415:43

Shakira отпразнува новия албум с видеото към "Empire"

Shakira отпразнува издаването на новия си едноименен албум с видеопремиера на сингъла "Empire"! Вижте видеото сега:  прочети още »