Шоубизнес

21.02.201414:45

Гледай новия клип на Katy Perry - "Dark Horse"

Излезе видеото към сингъла на Katy Perry, Dark Horse.     В него тя е магическата Кралица на Мемфис, Египет. Крале пътуват от Бруклин до Вавилон, за да се борят за сърцето й, но залогът е голям. Ако тя се влюби, те печелят нея и цялото кралство. Не успеят ли да пленят сърцето й обаче, ще трябва да понесат ужасния й... прочети още »
21.02.201413:14

Christina Aguilera сгодена и бременна

Певицата Christina Aguilera не само е сгодена, но очаква и второ дете, пише бгнес. Певицата се сгоди за приятеля си Matt Rutler навръх св. Валентин.   Двойката помолила майката на Matt, Kathleen Rutler, да не издава подробности около плановете им за бъдещето. "Не зная какви да плановете им. Когато очакваш дете, не правиш планове... прочети още »
21.02.201412:05

Bee Gees издават нов бокс сет от времето на Warner

Bee Gees са една от най-успешните поп групи на всички времена. Започнали през 1959, братята Barry, Robin и Maurice Gibb се нареждат сред първите редици на най-продаваните артисти и си заслужват всяко възможно уважение и признание, включително няколко Grammy награди и приемане в рок енд рол залата на славата. Bee Gees подписват с Warner Bros.... прочети още »
20.02.201416:00

Justin Timberlake има здравословни проблеми

Justin Timberlake се принуди да отмени шоуто си 20/20 Experience в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк поради здравословни причини, които отказа да разкрие, информира бгнес.   "Хей, Ню Йорк, няма лесен начин да направиш това... за съжаление се налага да отложа за петък представлението тази вечер поради здравословни причини",... прочети още »
20.02.201414:14

Pharrell Williams издава нов албум през март

Pharrell Williams ще издаде новият си албум, озаглавен G  I  R  L, на 3 март 2014. Албумът ще включва и хит #1 по целия свят в момента и с номинация за Оскар - “Happy”.    "Когато ми предоставиха възможността да издам албум, три неща се завъртяха в ума ми. Първото е, че от лейбъла наистина са... прочети още »
19.02.201413:44

Rihanna пред сп. Vogue: Никога не съм се стремила към славата...

Rihanna заяви, че никога не е искала да бъде известна.   Певицата подписва договор с продуцентската компания Def Jam, когато е едва на 17 години, припомня бгнес. Rihanna, която утре навършва 26 години, сподели, че световната популярност не е била нейна цел. Единствената й цел тогава е била музиката.   "Като дете пеех... прочети още »
19.02.201413:07

Животно ухапа Lady Gaga по време на снимки

Снимките на филм или клип към песен понякога могат да се окажат опасни за звездите - Lady Gaga беше ухапана от животно, съобщи бгнес.   За снимките на клипа към новата си песен "G.U.Y." ексцентричната певица използвала замък в Калифорния.     Тя била заобиколена от екзотична коза, бебе кенгуру и бавен... прочети още »
18.02.201413:24

Amy Winehouse посмъртно увеличи доходите си 4 пъти

Доходите на певицата Amy Winehouse са се увеличили четирикратно след смъртта й през 2011.   Изпълнителката почина на 27 години от отравяне с алкохол в дома й в Северен Лондон през юли 2011, припомня бгнес. Оттогава досега Amy е спечелила повече пари, отколкото докато била жива. В сметките й, управлявани от нейните родители, фигурират... прочети още »
18.02.201412:59

Harry Styles може да стане актьор... ако склони на цената

Кинопродуцентът Harvey Weinstein разкрива, че дъщерите му страшно си падат по британската поп-звезда Harry Styles.   "Дъщерите ми са големи фенове на групата One Direction и по-специално на Harry, пише бгнес. Те смятат, че той е невероятно красив и че ако започне да се снима във филми, за нула време ще се превърне в... прочети още »
18.02.201412:14

Обезщетиха Rihanna с 10 млн. долара

Rihanna се съгласи на обезщетение в размер на 10 млн. долара. Изпълнителката ще получи сумата във връзка с делото, което заведе срещу бившите си счетоводители, пише бгнес.   Звездата предприе действия срещу счетоводната фирма Berdon LLP, твърдейки, че дължи лошото си финансово състояние през 2009 изцяло на некоректното отношение на... прочети още »
18.02.201411:59

Дъщерята на Mariah Carey участва в новия й албум

Mariah Carey ще включи 2-годишната си дъщеря Monroe в предстоящия си музикален албум.   Изпълнителката е записала малката си наследница да тананика мелодията на една от новите й песни, пише бгнес. "Това е една песен, която записах заедно с Bryan Michael Cox и Jeremy Dupree. В част от парчето Dupree казва, че "децата... прочети още »